Liikenneraivo kuohahti Joensuun Raatekankaalla

NordenBladet — Tiistaina klo 15.30 Aspitiellä Joensuun Raatekankaalla oli autoilija käynyt toisen autoilijan kimppuun ja mm. kuristanut kaulalta. Tapahtunutta oli edeltänyt tilanne, jossa Raatekankaantietä pitkin ajanut autoilija oli ollut kääntymässä vasemmanpuoleiselle kaistalle, kun hänen takanaan ajanut autoilija oli voimakkaasti kiihdyttäen kiilannut hänen eteensä. Edellä ajanut autoilija oli joutunut tekemään nopean väistöliikkeen ehkäistääkseen törmäyksen.
Ohitettavan henkilöauton kuljettaja oli seurannut hänet ohittanutta henkilöautoa Aspitiellä sijaitsevan hallin pihalle ja kysynyt ko. auton kuljettajalta tapahtuneesta. Kuljettaja oli hermostunut asiasta ja painanut kysyjää useita kertoja auton ovella, kuristanut kaulalta sekä pitänyt toista kättään nyrkissä lyöntiasennossa.
Poliisi ei tavoittanut pahoinpitelystä epäiltyä kuljettajaa, mutta hänen henkilöllisyytensä on poliisin tiedossa. Molemmat tapahtumaan osalliset ovat paikkakuntalaisia miehiä.
Asiaa tutkitaan pahoinpitelyn lisäksi laittomana uhkauksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
__________
Tiistaina klo 19.00 maissa Lieksan keskustassa henkilöautoa kuljettaneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Miehen puhallustulos oli 2.43 promillea. Henkiöauton kyydissä matkustajana ollutta naista epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle kuljettajalle.
__________
Tiistaina klo 22.00 Joensuussa Haavanpääntietä pitkin Hammaslahden suunnasta ajaneen henkilöauton kuljettaja oli törmännyt tien oikealta puolelta eteensä juosseeseen hirveen. Hirvi oli lentänyt törmäyksen voimasta vasemmalle puolelle tietä ojaan, missä hetken maattuaan oli poistunut tien oikealle puolelle. Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä. Riistanhoitoyhsistyksen jäljestäjät lähtivät jäljittämään törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory