Kokemäen poliisin tiedote 4.8.2020

NordenBladet — Kokemäen poliisin tiedote 4.8.2020:
Vuonna 2001 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen Satakunnantiellä Harjavallassa maanantaina päivällä noin kahden aikaan.
Poliisipartio havaitsi kivettömän henkilöauton, joka poliisin nähdessään lähti kiihdyttämään pois paikalta. Partio kääntyi auton perään Sammonkadulle, josta kohdeauto kääntyi vasemmalle Satakunnantielle, jossa auto kiihdytti edelleen voimakkaasti pakoon. Huomattavaa ylinopeutta ajaneen henkilöauton kuljettaja ohitti ainakin kaksi edellään ajanuta autoa taajama-alueella 50km/h nopeusrajoitusalueella.
Takaa-ajettu auto pysähtyi lopulta Nakkilassa Harjavallantielle. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tulokseksi 0,0 promillea. Ajoneuvo oli katsastamaton ja liikenteestä poistettu ja siinä oli väärät kilvet. Kuljettajan epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta jo kuudennetta kertaa vuoden sisällä.
*******************************************************************************
Vuonna 1994 syntyneen miehen epäillään syylistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautollaan Säkylässä Säkyläntiellä maanatain ja tiistain välisenä yönä klo 02 aikaan. Mieshenkilö oli kuljettanut autoa Turun suunnasta kun hän oli ilmeisesti nukahtanut rattiin ja menettänyt ajoneuvon hallinnan niin, että se osui liikenneympyrän kivitolppaan ja korokkeisiin. Ajoneuvo oli päätynyt liikenneympyrän toiselle puoliskolle puita/ pensaita vaurioittaen. Törmäyksen jälkeen auto syyttynyt palamaan moottoritilasta. Kuljettaja loukkaantui ulosajossa lievästi ja hänet kuljetettiin Satasairaalaan tarkistettavaksi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory