Etelä-Karjalassa liikennerikoksia, pahoinpitelyitä ja omaisuusrikoksia

NordenBladet —

03.08.2020 klo 15.51Kaakkois-Suomi
Liikennerikokset Etelä-Karjalassa
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa Leirin kaupunginosassa perjantaina päivällä mopokuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Poliisi pysäytti Lappeenrannassa Harapaisen kaupunginosassa sunnuntaiyöllä henkilöautonkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Lappeenrannassa Reijolan kaupunginosassa henkilöautolla oli kolaroitu kaiteiseen maanantaina aamuyöllä. Poliisin saavuttua paikalle, ei autossa tai sen lähellä ollut kuljettajaa. Poliisi tavoitti partiokoiralla kolme henkilöä, jotka kaikki puhellutettiin kuljettajan epäselvyyden takia. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Pahoinpitelyt Etelä-Karjalassa
Poliisi sai viisi ilmoitusta pahoinpitelyistä viikonlopun aikana. Pahoinpitelyjä tapahtui Rautjärvellä yksityisessä asunnossa perjantaina päivällä, Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa puistossa lauantaina päivällä, Lappeenrannassa Lauritsalan ja Kivisalmen kaupunginosissa yksityisissä asunnoissa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sekä Imatralla Rajapatsaan kaupunginosassa yksityisessä asunnossa sunnuntai-iltana.
Omaisuusrikokset Imatralla
Imatralla Koulukadulla murtauduttiin Mikonpuiston huoltorakennukseen maanantai 27.7 klo 15.00 ja tiistai 28.7 klo 10.30 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan vahingontekona.
Imatralla Meltolan kaupunginosassa Viipurintiellä yrityksen tiloihin murtauduttiin ja anastettiin kassakone ja virvoitusjuomia perjantaina 31.07.2020 klo 02.55. Asiaa tutkitaan varkautena.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.
Omaisuusrikokset Lappeenrannassa
Lappeenrannassa Lauritsalan kaupunginosassa ratapihan varastokonteilta on anastettu pääasiassa työkaluja, mm. Airtec polttomoottorikäyttöinen pulttikone ja Hiltin tasolasereita, maanantai 20.7 klo 18.00 ja tiistai 21.7 klo 6.45 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.
Lappeenrannassa Selkäharjun kaupunginosassa Ylämaantiellä työmaalta on anastettu suuri määrä kuparia torstai 30.7 klo 18.00 ja perjantai 31.7 klo 07.00 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory