Jokilaaksojen kenttäjohtoalueella oli lauantaipäivä kolaritäyteinen.

NordenBladet —

01.08.2020 klo 18.22Oulu
Oulaisissa Haapavedentiellä oli pienen tien risteyksessä klo 10 jälkeen kahden auton kolari, jossa toinen osapuoli tuli kolmion takaa toisen kylkeen. Siellä selvittiin peltivaurioilla. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Kalajoen Rautiossa Kevarintiellä oli polkupyöräilijän ja moottoripyörän välinen kolari klo 11.20 – alakouluikäinen tyttö oli lähtenyt ylittämään tietä varomattomasti ja moottoripyöräilijä oli estääkseen törmäyksen tehnyt lukkojarrutuksen ja liukunut kyljellään keilaten pyöräilijän mukaansa ja moottoripyöräilijä, kyytiläinen ja polkupyöräilijä olivat ajautuneet kaikki ojan pohjalle . Osalliset loukkaantuivat onneksi vain lievästi. Tyttö käytti polkupyöräkypärää.
Klo 16 jälkeen oli Kalajoella Oulaistentiellä peräänajo, jossa edellä menneeseen autoon tuli joku vika kesken ajon ja se pysähtyi itsestään ja takaa tullut törmäsi siihen. Vauriot olivat kohtuulliset. Tapaus oli tapaturma eikä poliisi tutki sitä enempää.
Vakavin kolari oli klo 11.30 aikaan Alavieskassa Kalajoentiellä, jossa paikkakuntalainen keski-ikäinen mies kääntyi Puurakenteentien risteyksessä yllättäin vasemmalle suoraan takaa tulleen ulkopaikkakuntalaisen kuljettaman matkailuauton eteen. Voimakkaasta jarrutuksesta ja väistöliikkeestä huolimatta matkailuauto törmäsi pyöräilijään, joka lensi päistikkään tiehen. Pyöräilijä loukkaantui alustavien tietojen mukaan vakavasti mm. alaraajoihin ja päähän ja toimitettiin lääkärihelikopterilla OYS:aan. Pyöräilijä ei käyttänyt polkupyöräkypärää . Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena
Kenttäjohtaja Kari Kallunki

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory