Mainos:

Meri-Lapin päivittäistiedote 1.8.2020

NordenBladet — Törkeä rattijuopumus Kemissä
28-vuotias mies oli lähtenyt ajamaan tuttavansa moottoripyörällä tuttavan vastustuksesta huolimatta ilman kypärää. Mies oli kiihdyttänyt kovaa Mahlatiellä Kemissä ja tuttava oli kuullut, kuinka mies oli äänen perusteella ajanut ulos tieltä.
Tuttava oli mennyt katsomaan, mitä oli tapahtunut ja hän oli nähnyt miehen makaavan ojassa ja moottoripyörä oli kaatuneena penkalla.
Poliisipartion saapuessa paikalle siellä oli jo ensihoidon yksiköitä. Partio puhallutti miehen, joka puhalsi törkeän rattijuopumuksen ylittävän rajan alkometriin. Ajo-oikeutta selvittäessä, kävi ilmi, ettei miehellä ollut riittävää ajo-oikeutta kyseisen moottoripyörän kuljettamiseen.
Mies kuljetettiin jatkohoitoon Länsi-Pohjan keskussairaalaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Pahoinpitely Kemissä
43-vuotiaalla miehellä ja 15-vuotiaalla pojalla oli tullut riitaa Kemissä Kauppakadulla lauantaiyönä. Riitely oli edennyt pahoinpitelyksi, jossa oli tönitty ja lyöty puolin ja toisin. Vammat olivat jääneet lieviksi. Molempia henkilöitä epäillään pahoinpitelystä.
Liikenneonnettomuus Kemissä
Poliisipartio oli ajamassa aamuyöstä Tornionkatua etelään kohti Sahasaarentien risteystä. Partio havaitsi, että väistämisvelvollisuus risteyksessä liikennemerkin takaa ajoi Sahasaarenkadulta henkilöauto, joka törmäsi Tornionkatua menevän henkilöauton oikeaan keulaan.
Liikenneonnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja, mutta ajoneuvoihin tuli vaurioita törmäyksen johdosta. Molempien autojen kuljettajina toimi alle 20-vuotiaita henkilöitä. Autossa, johon törmättiin, oli useampi nuori ja he loukkaantuivat törmäyksessä tämän hetken tietojen mukaan lievästi.
Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fi



error:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory