Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 28.7.2020

NordenBladet —

28.07.2020 klo 13.29Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Nainen jäi kiinni lonkerovarkaista
Vantaa, Kivivuorentie 4, 27.7.2020 klo 14.05
Keski-ikäinen nainen jäi kiinni näpistettyään kaupasta kaksi kuuden lonkeron pakkausta. Nainen oli ottanut lonkerot ja laittanut ne kassiinsa. Tämän jälkeen hän oli poistunut kaupasta kassan ohi maksamatta tuotteita. Kaupassa työskennellyt vartija oli kuitenkin huomannut tämän, ja otti naisen kiinni. Nainen myönsi kuulustelussa syyllistyneensä asiassa näpistykseen.
Mies näpisti lonkeroa ja palan painiketta
Vantaa, Liesitori, 27.7.2020 klo 20.15
Vartijat ottivat kaupassa kiinni miehen, joka oli yrittänyt näpistää samalla kertaa kolmea pakkausta lonkeroa ja kahta hot dog -pakettia. Mies oli vartijoiden mukaan yrittänyt kiinni otettaessa rimpuilla karkuun. Kolmekymppinen miestä epäillään näpistyksestä.
Kaksi moottoripyöräilijää kiihdytteli korttinsa hyllylle
Vantaa, Vihdintie, 27.7.2020 klo 21.20
Liikennevaloissa pysähtyneenä ollut poliisipartio huomasi, miten kaksi moottoripyöräilijää kiihdytti voimakkaasti vastakkaiseen suuntaan Vihdintiellä. Molemmille mitattiin tutkalla nopeudeksi 135 km/h. Paikalla oli nopeusrajoitus 60 km/h. Poliisiauto kääntyi moottoripyörien perään ja ne tavoitettiin seuraavissa liikennevaloissa. Molemmat miehet myönsivät poliisille ajaneensa ylinopeutta ja heidät määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory