Kaksi kuljettajaa pakeni poliisia Lahdessa

NordenBladet — ORIMATTILA
Poliisi sai ilmoituksen Orimattilasta autolla liikkuneesta päihtyneen oloisesta pariskunnasta. Partio tapasi auton Latolantiellä. Auton kuljettajaksi ilmenneellä 90-luvulla syntyneellä miehellä ei ollut ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista. Miehen kuljettama auto oli ilmoitettu varastetuksi. Autoa kuljettanut mies ja hänen kyydissään ollut nainen otettiin kiinni epäiltynä moottorikulkuneuvon käyttövarkauteen. Miestä epäillään tämän lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
HÄMEENLINNA
90-luvulla syntynyttä miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Poliisipartio pysäytti auton Hämeenlinnassa klo 20 aikaan illalla. Autoa kuljettaneen miehen huumepikatesti näytti positiivista. Miehen kuljettamasta autosta löytyi myös pieni määrä huumausainetta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksista.
80-luvulla syntynyttä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja haitanteosta virkamiehelle. Hieman puolenyön jälkeen poliisipartio sai tehtävän epäillystä rattijuopumuksesta Raatihuoneenkadulla. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,3promillea. Mies ei suostunut puhaltamaan poliisin seulonta-alkometriin, joten häneltä otettiin verikoe. Mies vastusti verikokeen ottamista ja poliisi joutui pitämään miestä paikoillaan toimenpiteen ajan. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.
LAHTI
Yhden aikaan yöllä poliisipartio päätti pysäyttää auton Rykmentinkadulla, mutta kuljettaja ei reagoinut poliisin pysäytysvaloon ja hälytysääniin. Pysäytettävä auto lähti pakenemaan poliisiautoa Helsingintielle ja kohti Mytäjäisten risteystä. Mytäjäisten risteyksessä pakeneva auto ajoi punaisista liikennevaloista huolimatta risteyksestä läpi lähes hidastamatta. Hollolankadulla pakeneva auto törmäsi Harjukadun risteyksessä liikenteenjakajassa olleeseen valopylvääseen. Autossa kuljettajana ollut 80-luvulla syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.
Neljän jälkeen yöllä 80-luvulla syntynyt mieskuljettaja lähti pakenemaan poliisia kun poliisi yritti pysäyttää miehen kuljettaman auton Karjalankadulla. Kuljettaja ajoi ylinopeutta käyttäen Karjalankadulta Iso-Paavolankadulle ja sieltä Vanhanradankadulle. Vanhanradankadulta kuljettaja jatkoi Särmääjänkadulle ja sieltä Ämmälänkadulle, missä lopulta pysähtyi. Ilmeni, että auton kuljettaja on ajokiellossa ja hän puhalsi poliisilaitoksella tarkkuusalkometrikokeessa 0,53mg/l. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory