Poliisiuutisia Loimaalta 24.7.2020

NordenBladet — Törkeä kotirauhan rikkominenVuonna 1988 syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään kotirauhanrikkomiseen Loimaalla. Mieshenkilö otettiin poliisin toimesta kiinni tapahtumapaikan läheisyydestä. Tapahtumassa ei syntynyt henkilövahinkoja. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.
Varkaus, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudettaMieshenkilö tunkeutui luvatta voimapihtejä käyttäen ulkorakennukseen Loimaalla. Tapahtumapaikalle mies oli saapunut kuljettamallaan henkilöautolla, miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Poliisi tutkii asiaa varkautena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.
Rattijuopumus, huumausaineen käyttörikosPoliisipartio pysäytti vuonna 1994 syntyneen kuljettajan Ollilantiellä Pöytyällä. Miehelle suoritetun Drugwipe-huumepikatesti perusteella on syytä epäillä miehen kuljettaneen ajoneuvoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Poliisi ei tiedota asiasta enempää.
Palonsyyn tutkintaLoimaalla Lujabetonin tehtaalla syttyi tulipalo hallirakennuksen katolla suoritettujen tulitöiden seurauksena. Poliisi jatkaa tutkintaa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory