Polkupyöräilijä loukkaantui vakavasti kolarissa Lieksassa ym tapahtumia Pohjois-Karjalasta

NordenBladet —

24.07.2020 klo 10.47Itä-Suomi
Torstaina klo 20.10 oli tapahtunut henkilöauton ja polkupyöräilijän välinen kolari Lieksan keskustassa Pielisentien ja Koski-Jaakonkadun risteyksessä. Polkupyöräilijä oli ajanut Koski-Jaakonkadun suuntaista kevyenliikenteen väylää pitkin ja lähtenyt ylittämään suojatietä Pielisentien ja Koski-Jaakonkadun risteyksessä, kun Pielisentietä pitkin ajanut lieksalaismiehen kuljettama henkilöauto oli törmännyt pyöräilijään. Pyöräilijä oli lentänyt auton konepellin kautta asfaltille, mihin jäänyt tajuttomana makaamaan. Ensihoitoyksikkö oli lähtenyt kuljettamaan vakavasti loukkaantunutta lieksalaismiestä Kuopion yliopistolliseen keskussairaalaan hoidettavaksi.
Poliisi jatkaa onnettomuuden tutkintaa.
_________
Torstaina klo 22.50 Joensuun torilla joensuulaismies oli hyökännyt liperiläismiehen kimppuun tarttumalla tätä kaulan alueelta kiinni, jolloin liperiläismies oli kaatunut maahan. Tämän jälkeen joensuulaismies oli poistunut paikalta. Uhrille tuli hyökkäyksestä vain lieviä vammoja ja hänen kaulaketjunsa oli katkennut.
_________
Torstaina klo 23.45 hurjasteli joensuulaisnainen ajokorttinsa “hyllylle” Kuopiontiellä Liperissä. Naisen kuljettaman henkilöauton nopeudeksi mitattiin 130 km/t rajoituksen ollessa alueella 80 km/t. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä vakavana piittaamattomuutena liikenneturvallisuutta kohtaan.
_________
Perjantaina klo 2.20 Pyhäselänkadulla Joensuun Penttilässä epäillään liperiläismiehen syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu P-paikalla käynissä olleen auton kuljettajan paikalla nukkuvasta miehestä. Miehen puhallustulos oli ollut nolla promillea, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen amfetamiinille.
_________
Perjantaina 5.30 maissa oli Puronsuunkadulla Joensuun Rantakylässä sijaitsevaan ravintolaan yritetty murtautua ikkuna rikkomalla. Vartijan saavuttua paikalle, oli paikalta karkuun lähtenyt kolme henkilöä; kaksi miestä ja yksi nainen. Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan naisen Rantakylänkadulta ja toisen miehistä Latolankadulta ja heidät otettiin kiinni. Myös kolmas tekijä on tunnistettu. Asiaa tutkitaan varkauden yrityksenä.
_________
Perjantaina klo 6.00 maissa oli Kiteellä Juurikantiellä tapahtunut hirvikolari. Pakettiautoa kuljettanut tohmajärveläismies oli ajanut Juurikantietä pitkin, kun vajaa 300 metriä ennen Härkähuhdantietä oli tien vasemmalta puolelta juossut tielle hirvi, johon pakettiauton keula oli osunut. Hirvi oli jatkanut matkaansa tien oikealle puolelle metsään. Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.
Riistanhoitoyhdistys oli lähtenyt jäljestämään törmäyksessä mahdollisesti loukkaantunutta hirveä.
_________
22.6 – 23.7 välisenä aikana Asematie 1:ssä Nurmeksen Porokylässä oli murtauduttu kerrostalon häkkivarastoon. Varastosta oli anastettu 32″ LG-televisio, kaksi tuuletinta, ilmastointilaite, Arabia Myrna -kahviastiasto ja -kynttilänjalat sekä mattoja.
Varastoon murtautumiseen liittyviä havaintoja pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory