Etelä-Karjalassa törkeitä rattijuopumuksia ja pahoinpitely

NordenBladet —

20.07.2020 klo 14.23Kaakkois-Suomi
Törkeitä rattijuopumuksia Etelä-Karjalassa 19.7
Poliisi pysäytti sunnuntaina päivällä Lappeenrannan Lepolan kaupunginosassa ja Lappeenrannan keskustassa kaksi henkilöautonkuljettajaa, joiden molempien epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Toisen kuljettajan epäillään lisäksi syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Poliisi tavoitti sunnuntai-illalla Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa kuljettajan, joka oli kaatunut skootterillaan. Kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.
Pahoinpitely Imatralla 20.7
Poliisi sai ilmoituksen pahoinpitelystä Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Pahoinpitelyn uhri oli ollut kävelemässä keskustasta kotiinsa, kun kaksi nuorempaa henkilöä oli yllättänyt hänet ja lyönyt nyrkeillä kasvoihin. Tekijät olivat poistuneet paikalta, poliisi tutkii asiaa pahoinpitelynä. Uhrille aiheutui lieviä vammoja, joista poliisi ei tiedota enempää.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory