Törkeä rattijuopumus Juuassa ja rattijuopumus Joensuussa

NordenBladet —

20.07.2020 klo 09.11Itä-Suomi
Pohjoiskarjalaisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla, Juuassa Luikonlahdentiellä, sunnuntaina kello 14 jälkeen. Poliisipartio oli pysäyttänyt naisen kuljettaman auton liikennetarkasta varten. Naiselle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,29 promillea. Naisella ei ole voimassaolevaa ajokorttia. Autossa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.
Joensuulaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta mopolla sekä huumausaineen käyttörikokseen, Joensuun Hukanhaudalla, maanantaina heti puolen yön jälkeen. Poliispartio oli pysäyttänyt miehen kuljettaman mopon liikennetarkastusta varten. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen huumausaineelle.
Joensuun Käpykankaalla, Kajaanintien ja Teollisuuskadun risteyksessä oli ollut kahden henkilöauton kolari sunnuntaina kello 15.30. Toinen osallinen oli ajanut Kajaanintietä keskustan suuntaan ja hänellä oli ollut tarkoituksena kääntyä vasemmalle Teollisuuskadulle. Toinen osallinen oli ajanut Kajaanintietä keskustan suunnasta ja hänellä oli ollut tarkoituksena ajaa suoraan Teollisuuskadun risteyksessä. Molemmat autot olivat säilyneet ajokuntoisina eikä henkilövahinkoja ollut tullut. Molemmissa autoissa oli ollut kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molemmat osalliset olivat kertoneet ajaneensa risteykseen vihreillä liikennevaloilla.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory