Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 18.7.2020

NordenBladet — Perjantaina iltapäivällä nuori nainen suistui tieltä henkilöautolla Kauhajoella. Loivassa mutkassa auto oli ajautunut tieltä ja lentänyt ilmassa muutaman metrin matkan kaataen matkalla n 20 cm halkaisijaltaan olevan koivun. Alkoholilla ei ole osuutta asiaan ja kuljettaja toimitettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa.
Perjantaina illalla alaikäinen henkilö kuljetti Teuvalla luvatta käyttöön ottamaansa henkilöautoa aiheuttaen yhteentörmäyksen toisen henkilöauton kanssa. Alaikäisen kuljettama auto oli tullut tielle vähäistä polkua pitkin ja varsinaista autoille tarkoitettua tietä ajanut ei ennättänyt väistää yllättäen eteen ajanutta ja ajoneuvot törmäsivät toisiinsa. Törmäyksen johdosta tiellä ajanut auto suistui ajoradalta osuen tien vieressä olleeseen skootteriin, josta edelleen ajautui aidan läpi talon piha-alueelle, jossa vielä katkaisi pihakuusen. Vaaravyöhykkeessä oli tien läheisyydessä olleella nuotiopaikalla olleita henkilöitä. Tapahtuma ei aiheuttanut mainittavia henkilövahinkoja mutta ajoneuvot vaurioituivat ajokelvottomiksi.
Kauhajoen keskustassa sijaitsevan ravintolan edustalla syntyi lauantaina aamuyöstä kolmen kieppeillä ulkomaalaisten ja suomalaisten välinen tappelu. Poliisin tullessa paikalle tilanne oli erittäin sekava koska paikalla oli paljon kiihtyneitä ja päihtyneitä henkilöitä. Poliisi otti kiinni yhden henkilön, joka tuotiin poliisiasemalle Seinäjoelle. Osallisten vammat jäivät vähäisiksi. Tapahtumasta on kirjattu pahoinpitelyilmoitus.
Kolmen aikaan aamuyöstä lauantain puolella kaatui kurikkalainen nuori mies mopollaan Kurikan keskustassa. Puhalluskokeessa sairaalassa mies puhalsi törkeän rattijuopumuksen tuloksen. Rikosnimikkeinä asiassa ovat rattijuopumuksen lisäksi liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja ajo-oikeudetta ajo.
Seinäjoen keskustan nuorten suosiman ravintolan ulkopuolella entuudestaan tutut nuoret miehet olivat jonkinlaisessa käsikähmässä keskenään ravintolan sulkemisaikaan. Toinen osapuolista löi tuttavaansa sillä seurauksella, että lyöty meni tajuttomaksi ja toimitettiin sairaalaan. Lyöjä puolestaan majoitettiin poliisiasemalle yöksi.
Poliisipartiolle tulleen ilmoituksen mukaan Seinäjoella Kivistön kaupunginosassa oli perjantaina illalla jonkinlainen tappelutilanne, jossa paikalle tullut nuorehko nainen oli alkanut käyttäytyä aggressiivisesti. Tapahtumapaikalle nainen oli tullut autollaan kevyen liikenteen väylää ajaen ja ajo-oikeuskaan ei ollut voimassa. Tehty pikatesti osoitti epäilyn huumeiden käytön suhteen. Autonkaan asiat eivät olleet lainmukaisessa kunnossa ja poliisi poisti autosta rekisterikilvet.
Perjantaina alkuillasta poliisille ilmoitettiin tappelusta Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa puistossa. Paikalla ilmeni, että seinäjokinen hiukan alle kolmikymppinen mies oli riehunut puistossa pahoinpidellen ainakin kolmea puistossa ollutta miestä. Pahiten oli kohdeltu miestä, jonka päällä tekijän oli ilmoitettu hyppineen, muita oli pahoinpidelty lyömällä. Poliisi tavoitti entuudestaan tuntemansa tekijän kaupungin keskustasta ja hänet toimitettiin poliisivankilaan. Yksi pahoinpidellyistä toimitettiin sairaalaan vammojen tarkistukseen. Tapahtumasta on kirjattu mm törkeä pahoinpitely.
Poliisilla oli myös useita ravintolaelämään liittyviä häiriöitä ja järjestyksenvalvojiin kohdistettuja juttuja työn alla perjantaiyönä. Ravintoloiden aukioloajan vapautuminen näkyi runsaana liikehdintänä kaupungilla aamuyöstä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory