Etelä-Karjalassa varkauksia

NordenBladet — Lappeenranta
Lappeenrannassa Pallon kaupunginosassa on anastettu keskiviikko 15.7 ja torstai 16.7 välisenä aikana kotipihalta Kärcher-merkkinen painepesuri, Partner -merkkinen moottorisaha ja Ryobi -merkkinen sähkökäyttöinen trimmeri. Asiaa tutkitaan varkautena.
Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa on anastettu parkkipaikalta keskiviikko 15.7 ja torstai 16.7 välisenä aikana lukittu punainen GPZ 500 Kawasaki moottoripyörä, rekisteritunnus XX-710. Asiaa tutkitaan moottorikulkuneuvon käyttövarkautena.
Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa Karankokadun työmaalla on murtauduttu torstai 16.7 illan ja perjantai 17.7 aamun välisenä aikana taukotiloihin ja anastettu akkukoneita.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559
Imatra
Imatralla Virasojan kaupunginosassa on murtauduttu sunnuntai 12.7 ja maanantai 13.7 välisenä aikana omakotitalon autotalliin ja anastettu Makita -merkkisiä sähkötyökaluja. Asiaa tutkitaan varkautena.
Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa Imatrankoskentiellä on yritetty murtautua peräkärryyn torstai 16.7 ja perjantai 17.7 välisen yön aikana.
Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559
Yksilöivät tiedot auttavat anastetun omaisuuden omistajan löytämisessä
Kaikesta arvo-omaisuudesta kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä. Yritysten kannattaa merkitä työkalunsa esimerkiksi yrityksensä nimellä voidakseen tunnistaa ja saada ne takaisin, mikäli ne on varastettu.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory