Päivätiedote 17.7.2020 Etelä-Pohjanmaa

NordenBladet — Torstaina aamuyöstä poliisille tuli ilmoitus ulkomaalaisesta miehestä, joka oli ilmoituksen mukaan kaupitellut äänekkäästi huumausaineiksi luokiteltuja lääkkeitä Seinäjoen keskustassa sijaitsevassa pizzeriassa liikkeen asiakkaille mm esitellen hallussaan olevaa lääkepurkkia. Poliisipartion suorittamassa tarkastuksessa miehen hallusta löytyi toistasataa huumetablettia. Ulkopaikkakuntalainen mies otettiin kiinni ja toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan; tapahtumaa tutkitaan huumausainerikoksena.
Torstain ja perjantain vuorokaudenvaihteessa käyttäytyi Alavutelainen yli viisikymppinen mies väkivaltaisesti koiraa ja tekijän kanssa saman ikäistä koiran omistajaa kohtaan Järviseudulla sijaitsevalla leirintäalueella. Mies oli aluksi käyttäytynyt paikalla aggressiivisesti mutta oli hetkeksi rauhoittunut, joskin oli pian yllättäen lyönyt asianomistajaa kasvoihin. Epäilty toimitettiin poliisin tiloihin ja nyrkistä saanutta koiranomistajaa kehotettiin käymään tarkistuttamassa vammansa lääkärissä. Koiralle ei aiheutunut vammoja.
Torstaina alkuillasta Seinäjoen rekkaväylällä kaatui moottoripyöräilijä, joka loukkaantui siten, että joutui sairaalahoitoon. Mies oli ajanut Rekkaväylää ja oli väistänyt eteensä kääntynyttä rekkaa, jonka johdosta oli voimakkaan jarrutuksen jälkeen kaatunut moottoripyörällään. Tapahtuma-aikaan keli oli hyvä. Poliisi selvittelee asianosaisten osuuksia tapahtuneeseen.
Tiistaina iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus uhkaavasti käyttäytyneestä nuoresta miehestä Seinäjoen Kasperin asuinalueella. Ilmoitetun mukaan mies oli kuljeskellut sekavasti käyttäytyen alueella puukko kädessään. Poliisi tavoitti ulkopaikkakuntalaisen miehen ja kiinniotettaessa hänellä oli teräase taskussaan. Asiaa selviteltäessä ilmeni, että mies oli ainakin yhdestä autosta rikkonut ikkunan ja lisäksi oli uhkaillut paikalla ollutta autossa istunutta pariskuntaa. Miehen ollessa rikotun auton luona oli ohikulkija tullut kysymään mitä mies puuhailee kysyjän kaverin auton luona, jolloin tämä oli jollain teräaseella aiheuttanut vamman kysyjän käteen. Mies pidätettiin ja jutussa on rikosnimikkeitä törkeästä pahoinpitelystä, ryöstön yrityksen kautta vahingontekoihin. Miestä esitetään vangittavaksi perjantaina Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudessa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory