Mainos:Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves muuttaa Virosta Amerikkaan

Viron entinen presidentti Toomas Hendrik Ilves muuttaa Virosta Amerikkaan

OHMYGOSSIP – Tammikuun alusta alkaen Toomas Hendrik Ilves ryhtyy t√∂ihin Stanfordin yliopistossa Freeman Spogli ‚Äďnimisess√§ kansainv√§listen tutkimusten instituutissa kansainv√§lisen turvallisuuden ja yhteisty√∂n keskuksessa. Ilveksen ty√∂nimike on visiting fellow (k√§√§nnett√§ess√§ l√§hin vastine on vieraileva tutkija), kertoo verkkojulkaisu Delfi.

‚ÄěVisiting fellow ty√∂nimike ei k√§sit√§ ainoastaan luentojen pit√§mist√§. Presidentti Ilves on ollut suosittu puhuja lukuisissa maailman yliopistoissa, Stanfordin yliopistossa presidentti on pit√§nyt luentoja ja seminaareja aikaisemminkin, ja niist√§ on kerrottu my√∂s presidentin kotisivulla,‚ÄĚ selvitti Ilveksen neuvonantaja Urve Eslas.

Ilveksen ensimmäinen työpäivä Kalifornian Stanfordissa sijaitsevassa yliopistossa on alustavien suunnitelmien mukaan 9. tammikuuta ja hänen sopimuksensa kestää kesäkuun loppuun saakka. Sen jälkeen on suunnitelmissa jatkaa hänen virka-aikaansa vuoden verran. Heinäkuusta alkaen presidentti Ilves toimii saman yliopiston Hoover-instituutissa, jossa hän alkaa kirjoittamisen lisäksi pitää myös luentoja ja seminaareja.

Kuva: Toomas Hendrik Ilves (Eero Vabamägi/Scanpix)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
StanfordToomas Hendrik Ilves

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory