Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 14.7.2020, Vantaan alue

NordenBladet —

14.07.2020 klo 15.11Itä-Uusimaa
Kortitta ennenkin ajellut jälleen kiinni
Vantaa, Tuusulantie, 13.7.2020 klo 12.30
Poliisipartio pysäytti liikenteen valvonnan yhteydessä henkilöauto tarkastusta varten. Kuljettajalle tehtiin puhalluskoe ja hänen ajo-oikeutensa tarkistettiin. Tarkastuksessa selvisi, että vuonna 1992 syntyneellä miehellä ei ollut ajo-oikeutta. Tapaus oli 15. kerta vuoden aikana, kun häntä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Mies jäi bussin töytäisemäksi Kivistön rautatieasemalla
Vantaa, Keimolantie, 13.7.2020 klo 17.05
Poliisi hälytettiin liikenneonnettomuuspaikalle Vantaalle Kivistön asemalle maanantaina alkuillasta. Tapahtumapaikalla selvisi, että vuonna 1994 syntynyt mies oli jäänyt bussin töytäisemäksi aseman kohdalla. Mies oli ylittänyt katua paikasta, joka ei ole varattu jalankulkuun. Asemalla kääntynyt linja-auto oli töytäissyt häntä ja mies oli kaatunut asvalttiin. Linja-autoa kuljettanut vuonna 1975 syntynyt nainen kertoi, että linja-auton nopeus oli tapahtumahetkellä ollut vain muutaman kilometrin tunnissa ja hän oli parhaansa mukaan pyrkinyt varmistautumaan, että kääntyminen on turvallista. Jalankulkija loukkaantui onnettomuudessa. Poliisi selvittää onnettomuuden syytä.
Ginivaras jäi kiinni Koivukylässä
Vantaa, Koivukylän puistotie, 13.7.2020 klo 19.30
Vuonna 1957 syntynyt mies jäi kiinni anastettuaan Alkosta 43 euron arvoisen ginipullon. Mies oli ottanut hyllystä alkoholijuomapullon ja laittanut sen reppuunsa. Sitten hän oli poistunut liikkeestä maksamatta tuotteesta. Mies onnistui livistämään vartijan kynsistä, mutta tämä seurasi miestä puistoon ja hälytti paikalle poliisin.
Alustavassa puhuttelussa mies kiisti anastaneensa Alkosta yhtään mitään eikä hänen hallustaan löytynyt kyseistä pulloa. Teko oli kuitenkin tallentunut valvontakameran tallenteisiin ja ne tarkastettiin saman tien. Kuulustelussa mies tunnusti rikoksen. Häntä epäillään näpistyksestä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory