Tiedote Uudenkaupungin poliisiasema 11.7.2020

NordenBladet — – Laitilasta Limokorventieltä on varastettu torstain ja perjantain välisenä yönä trailerin päällä ollut 7,5 m pitka punainen moottorivene, jonka kansi on valkoinen ja takana harmaa pressu.
– Uudessakaupungissa Aaholmintiellä on murtauduttu viikon aikana ainakin kahteen mökin varastoon ja anastettu omaisuutta, mm. perämoottori ja työkaluja.
– 10.7. Pyhärannassa VT 8 vieressä kulkevalla metsäautotiellä oli auto ojassa ja poliisin tullessa paikalle auton kuljettajana ollut tamperelainen mies puhalsi nolla promillea, mutta hänelle tehty huumausainepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
– 11.7. Uudessakaupungissa poliisi pysäytti tarkastusta varten henkilöauton, jonka kuljettajana ollut paikkakuntalainen mies puhalsi kello 03.07 aikaan 1,66 promillea ja tarkkuusalkometriin 0,65 mg/l. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory