Kokemäen poliisiaseman tiedote 10.7.

NordenBladet — SÄKYLÄ
Säkylässä Nummirannantien ja Rantaraitin alueella oli murtauduttu tai yritetty murtautua useisiin mökkeihin. Poliisin tiedossa tällä hetkellä on seitsemän eri tapausta. Lisäksi Nummirannantiellä sijaitsevan mökin pihasta veneestä oli anastettu omaisuutta. Kaikki teot ovat mahdollisesti tapahtuneet 7.-8.7. tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Muun anastetun omaisuuden määrästä tai laadusta ei poliisilla ole tällä hetkellä tietoa. Kaikki havainnot alueella kyseisenä aikana liikkuneista henkilöistä tai ajoneuvoista pyydetään ilmoittamaan vihjeet.lounasi-suomi@poliisi.fi.
Säkylän Virttaantiellä sattui henkilöauton ulosajo keskiviikkoaamuna 8.7. Paikalle menneelle Kokemäen poliisin partiolle selvisi, että kyseinen ajoneuvo oli jo ennen ulosajoa ajautunut vastaantulevien kaistan yli pientareelle, mutta palannut sieltä vielä omalle kaistalleen. Tämän jälkeen ajoneuvo suistunut ojaan ja kulkenut vielä ojan pohjalla useita kymmeniä metrejä, ennen kuin oli pysähtynyt. Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi jonkinlaisen selityksen ajolinjoille. V. -89 syntynyt mieskuljettaja puhalsi alkometriin 0,58mg/l lukemat. Mies määrättiin ajokieltoon ja häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
KOKEMÄKI
Liikennesektorin poliisipartiot pysäyttivät tiistaina 7.7. Harjavallassa VT2:lla kuorma-auton jota kuljetti v. -83 syntynyt satakuntalainen mies. Kuljettajalla ei ollut ajo-oikeutta ja hän oli jo ennestään ajokiellossa. Kuljettajalle suoritettu huumepikatesti antoi syyn epäillä miehen olevan amfetamiinin vaikutuksen alaisena. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
HUITTINEN
Huittisissa on tapahtunut perjantain 3.7. sekä keskiviikon 8.7. välisenä aikana useita polkupyörävarkauksia. Kaikki tapaukset ovat olleet Huittisten Laitisen kaupunginosan alueella tai lähistöllä. Osa anastetuista polkupyöristä on löytynyt, mutta osa on edelleen kateissa. Kaikki pyörät on anastettu yksityisalueelta asuntojen pihoista. Poliisilla on epäily tekijästä.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory