Hämeessä jäi kiinni kortittomia kuskeja

NordenBladet — Hämeenlinna
Torstaina iltapäivällä Kalvolassa noin 20-vuotias mies ajoi henkilöauton ulos tieltä. Auto oli pyörinyt katon kautta ympäri ja oli ajautunut ulos ajosuunnassaan vasemmalle pellolle. Autosta poistuneet kaksi henkilöä poliisi tavoitti tapahtumapaikan lähistöltä. Ilman turvavyötä autoa kuljettanut mies sai ulosajossa lieviä vammoja. Hänet ja kyydissä ollut matkustaja toimitettiin Kanta-Hämeen keskussairaalaan tutkimuksiin. Kuljettaja oli määrätty ajokieltoon kesäkuussa ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta kolme kertaa sen jälkeen. Auto oli katsastamaton ja siitä oli omistajanvaihdosilmoitus tekemättä. Kantahämäläistä kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksesta.
Perjantaina aamuyöllä Turuntiellä Rengossa noin 35-vuotias mies kuljetti kuorma-autoa päihtyneenä. Poliisi seurasi kuorma-autoa noin kilometrin verran ja auto oli seilannut kaistan reunasta toiseen. Kuljettaja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Verikokeen jälkeen mies vietiin Hämeenlinnan poliisiasemalle säilöön. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Jokioinen
Perjantaina heti puolen yön jälkeen Kehätiellä poliisin partioautoa vastaan tuli henkilöauto, jolla oli aiemmin illalla Forssassa syyllistytty törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja silloin autoa poliisi ei tavoittanut. Auton nopeudeksi oli mitattu Jokioistentiellä 163 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h. Nyt Jokioisilla poliisin kytkettyä pysäytysvalot auto oli jatkanut matkaansa kohti Ypäjää huomattavalla ylinopeudella. Poliisi mittasi auton nopeudeksi yli 100 km/h rajoituksen ollessa 50 km/h. Autoa kuljettanut noin 25-vuotias mies yritti tehdä u-käännöstä päättyvän tien päässä. Poliisi sai pakenemisen estettyä ajamalla poliisiauton eteen. Autoa kuljettanut mies oli määrätty ajokieltoon viime vuoden lopussa ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta neljä kertaa sen jälkeen. Kyydissä oli yksi matkustaja. Kuljettaja otettiin kiinni epäiltynä törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory