Poliisi vaatii kahta vangittavaksi Espoon Suurpellon henkirikokseen liittyen

NordenBladet —

09.07.2020 klo 17.45Keskusrikospoliisi
Keskusrikospoliisi vaatii vangittavaksi kahta miestä Espoon Suurpellossa 7.7.2020 tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen.
Vuonna 1980 syntyneitä miehiä vaaditaan vangittaviksi murhasta todennäköisin syin epäiltynä. Vangitsemista käsitellään Länsi-Uudenmaan käräjäoikeudessa perjantaina 10.7.
Henkirikoksen uhri on 1995 syntynyt mies. Häntä ammuttiin Suurpellon Klariksentiellä tiistaina noin kello 21 aikaan. Mies kuoli myöhemmin ampumisessa saamiinsa vammoihin.
Teon motiivia selvitetään. Poliisin tiedon mukaan rikoksesta epäillyillä on vahvoja kytköksiä järjestäytyneeseen rikollisuuteen.
– Tapahtumiin liittyen on kuultu useita henkilöitä ja meille on muodostunut käsitys tapahtumien kulusta. Kiitämme kaikista saamistamme vihjeistä ja tiedoista asiaan liittyen, ja pyydämme kaikkia asiasta tietäviä olemaan meihin yhteydessä, sanoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jan Aarnisalo Keskusrikospoliisista.
Tietoja ja havaintoja voi toimittaa osoitteeseen vihjeet.espoo(a)poliisi.fi tai numeroon 050 598 0057. Numeroon voi toimittaa myös mahdollista kuva- tai videomateriaalia WhatsAppin kautta.
Esitutkinnassa tehdään tiivistä yhteistyötä Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen kanssa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory