Maasturikuski kaahasi päissään partiota vastaan Asikkalassa

NordenBladet —

08.07.2020 klo 09.26Häme
Asikkala. Tiistaina Hämeenlinnantiellä kaksi kolaria aiheuttanut ja paikalta poistunut katumaasturi ajoi noin tunti tapahtumien jälkeen poliisipartiota vastaan Valtatiellä 24 Paimelassa Vääksyn suuntaan. Partio mittasi auton nopeudeksi 136 km/h nopeusrajoituksen ollessa 80 km/h.
Autoa kuljetti 26-vuotias mies, joka puhalsi seulonta-alkometriin 0,63 mg/l ja hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen useille huumausaineille. Kuljettajaa epäillään Asikkalan tapahtumien osalta törkeästä rattijuopumuksesta, törkeästä liikenne turvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Hämeenlinna. Partio suoritti valvontaa tiistai-iltana Hämeenlinnan keskustassa, kun sen huomio kiintyi mieskaksikkoon. Kaksikon seuraan liittyi myös kolmas mies. Kolmikymppisen miehen hallusta löytyi kaksi teräasetta, nyrkkirauta ja vähäinen määrä huumausaineita. Hänen epäillään syyllistyneen vaarallisen esineen hallussapitoon, huumausaineen käyttörikokseen ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon.
Myös kaksikon toiselta parikymppiseltä mieheltä löytyi vähäinen määrä huumausaineita ja häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.
Kaksikon seuraan liittynyttä 26-vuotiasta miestä epäillään huumausainerikoksesta. Hänen hallusta löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.
Humppila. Hätäkeskus ilmoitti tiistai-iltana, että selvästi päihtynyt nainen ajoi kaupan parkkipaikalla päin puuta ja hän oli mennyt kauppaan sisään. Partio tapasi kyseisen viisikymppisen naisen kaupan sisältä. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 2,86 promillea. Nainen oli ollut niin päihtynyt, ettei hänelle myyty alkoholituotteita kaupassa. Hänet otettiin kiinni epäiltynä törkeään rattijuopumukseen.
Loppi. Hätäkeskus ilmoitti tiistai-iltana ulosajosta Sajatiellä. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että 53-vuotias mies oli ajanut henkilöautolla Sajatietä etelän suuntaan kovaa ylinopeutta. Auto oli ajautunut ulos tieltä ja se oli törmännyt kovalla nopeudella Sajatien varressa parkkipaikalla olleeseen henkilöautoon. Pysäköitynä ollut auto oli lentänyt puskaan ja siihen törmännyt auto oli lentänyt törmäyksen johdosta tämän pysäköidyn auton yli useammalla “voltilla” ojaan. Auto vaurioitui pahoin törmäyksessä ja kuljettajana ollut mies loukkaantui vakavasti. Hän puhalsi seulonta-alkometriin 2,67 promillea.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory