Etelä-Karjalassa liikennerikoksia ja varkaus

NordenBladet — Imatra 6.7.2020
Poliisi pysäytti Imatralla kaksi henkilöautoilla ajanutta kuljettajaa, joista kummallakaan ei ollut vaadittavaa ajo-oikeutta. Toisella kuljettajalla oli autossa kiinni siihen kuulumaton rekisterikilpi. Asiaa tutkitaan kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja ajoneuvorikkomuksena, kuljettajalle tämä oli vuoden sisällä jo 13 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta. Toisen kuljettajan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, huumausaineen käyttörikokseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Henkilöauto törmäsi edessä ajavaan moottoripyörään Viipurintien ja Helsingintien risteyksessä. Moottoripyöränkuljettaja loukkaantui peräänajossa ja ambulanssi kuljetti hänet Etelä-Karjalan keskussairaalalle. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Savitaipale 6.7.2020
Kuorma-auto törmäsi edessä ajavan henkilöauton perään Taavetintien ja Lantantien risteyksessä. Henkilöautonkuljettaja loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin ambulanssilla Etelä-Karjalan keskussairaalalle. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena.
Lappeenranta 6.7.2020
Poliisi tavoitti Lappeenrannan Pallon kaupunginosassa kuljettajan, jonka epäillään ajaneen henkilöautoa päihtyneenä ja jatkamalla ajoa, vaikka autossa ollut matkustaja oli pudonnut kyydistä. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Ensihoito saapui paikalle tarkistamaan kyydistä tippuneen henkilön vammat, joista poliisi ei tiedota tarkemmin. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja pahoinpitelynä.
Poliisi pysäytti Joutsenossa henkilöautonkuljettajan, jonka epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Henkilöauto ajautui sivuluisuun ja auto päätyi omakotitalon viereiseen ojaan Lappeenrannassa Mattilan kaupunginosassa maanantain ja tiistain välisenä yönä. Poliisi tavoitti kuljettajan ja tämän epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.
Varkaus Lappeenrannassa 3.-6.7.2020 Mannerheiminkadulla
Rakuunamäellä murtauduttiin rakennustyömaalle ja anastettiin sähkötyökaluja 3.-6.7.2020 välisenä aikana. Poliisi tutkii asiaa varkautena. Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla: vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse: 0295414559

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory