Henkilöautolla poliisiauton ohi 150 km/h, ajokieltoa tuli

NordenBladet —

07.07.2020 klo 10.08Häme
LAHTI:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen kuorma-autolla Lahdessa Myyntimiehenkadulla 6.7.2020 päivällä. Kuljettajalle suoritettu huumausaineiden pikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineille.
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Lahdessa Hirsimetsäntiellä 6.7.2020 iltapäivällä. Kuljettajalle suoritettu tarkkuusalkometrikoe antoi tulokseksi 0,76 mg/l. Epäilty kuljettaja oli osunut tiellä olleeseen pysähtyneeseen henkilö-autoon. Ei henkilö vahinkoja.
JANAKKALA:
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Janakkalassa Helsiningintiellä 6.7.2020 illalla. Poliisipartio oli ajamassa Hämeenlinnasta Turengin suuntaan, kun henkilöauto ohitti poliisiauton huomattavalla ylinopeudella. Nopeusrajoitus alueella oli 80 km/h. Partio mittasi ohittavan henkillöauton nopeudeksi 130-150 km/h, ennen kuin tavoitti ajoneuvon ja sai sen pysäytettyä. Epäilty kuljettaja määrättiin poliisin toimesta väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory