Hämeessä autoiltiin jälleen päihteissä

NordenBladet — Lahti
Lauantaina iltapäivällä Mukkulassa henkilöauto ja polkupyöräilijä kolaroivat risteyksessä. Noin 75-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa ja tuli risteykseen tarkoituksenaan kääntyä oikealle. Hän ei ollut havainnut samaan aikaan vasemmalta tullutta polkupyöräilijää. Pyörää kuljettanut noin 60-vuotias nainen törmäsi pyörätien jatkeena olleella suojatiellä auton vasempaan kylkeen. Autoilijan ajosuunnassa oli väistämisvelvollisuutta osoittava kärkikolmio. Ilman kypärää pyöräillyt nainen vietiin sairaalaan tarkistettavaksi. Autoilijaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Lauantai-iltana keskustassa noin 50-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Yksin autossa ollut kuljettaja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Hämeenlinna
Lauantaina iltapäivällä Lammin kirkonkylässä noin 55-vuotias nainen kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Asikkala
Lauantai-iltana Vääksyssä noin 65-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Verikokeen jälkeen mies otettiin kiinni. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Hattula
Sunnuntaina aamuyöllä poliisi tavoitti noin 20-vuotiaan miehen kolmostiellä ajamassa etelän suuntaan huomattavalla ylinopeudella. Poliisi mittasi tutkalla auton nopeudeksi 188 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Hän puhalsi nollatuloksen, mutta oli silminnähden päihtynyt. Huumausainepikatesti oli positiivinen. Mies oli määrätty ajokieltoon 2018 ja hän oli jäänyt kiinni kortitta ajosta seitsemän kertaa viimeisen vuoden aikana. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Poliisi tavoitti myös toisen samanikäisen miehen kuljettaman henkilöauton, joka oli ajanut kilpaa edellisen miehen kanssa. Hän oli myös ajo-oikeudeton ja myönsi ajaneensa huomattavaa ylinopeutta. Hänet oli määrätty ajokieltoon 2019. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Molemmissa autoissa oli kyydissä yksi matkustaja.
Hollola
Sunnuntaina aamuyöllä Tennilässä noin 25-vuotias mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan ja suistui tieltä ajosuunnassaan oikealle. Auto oli edennyt pientareella noin 50 metriä ja lopulta pysähtynyt törmäten puuhun. Kyydissä oli neljä matkustajaa, joiden kunnon ensihoidon yksikkö tarkasti paikan päällä. Kenellekään ei tullut vammoja. Kuljettaja puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory