Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 2.7.2020

NordenBladet —

02.07.2020 klo 14.28Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Mies yritti anastaa tavaraa omakotitalojen pihoilta keskellä kirkasta päivää
Vantaa, Vapaala, 1.7.2020 klo 11 – 11.20
Nuori tyttö oli mennyt hakemaan pihalta polkupyöräänsä ja huomannut samalla, että talon ulkovarastossa oli tuntematon mies. Tyttö kertoi asiasta äidilleen, joka meni tarkistamaan tilanteen varastolla. Miehellä oli ollut kädessään kassi ja vesuri. Talon asukas oli huutanut miehelle, joka oli pudottanut kassin. Tämän jälkeen asukas oli riistänyt vesurin miehen kädestä ja mies oli päättänyt pötkiä pakoon.
Tämän jälkeen mies oli mennyt kokeilemaan onneaan erään toisen talon pihalta. Sieltä hän oli napannut mukaansa kannettavan kaiuttimen ja aurinkolasin. Talon asukkaat olivat kuitenkin olleet kotosalla ja tämäkin teko oli havaittu.
Talossa paikalla ollut, vapaalla ollut poliisi oli huomannut teon ja lähtenyt autollaan miehen perään. Tavoitettuaan varkaan poliisi oli ensin käskyttänyt tätä pysymään paikoillaan, mutta koska mies ei ollut totellut, poliisi oli ottanut miehen hallintaotteeseen ja kaatanut tämän maahan. Ennen kiinnijäämistään mies oli ehtinyt heittää kaiuttimen ja aurinkolasit pois. Kaiutin löytyi lähimaastosta, aurinkolasit jäivät kadoksiin.
Mies harasi kiinniottoa vastaan myös myöhemmin, partion jo tultua paikalle. Vuonna 1979 syntynyttä miestä epäillään virkamiehen vastustamisesta, varkaudesta ja varkauden yrityksestä.
Auto törmäsi liikekiinteistön seinään Korsossa, tekijä ilmoittautui itse myöhemmin poliisille
Vantaa, Maakotkantie 21, 2.7.2020 klo 2.40
Vantaalla ajettiin henkilöauto päin liikekeskuksen seinää torstaina aamuyöllä. Silminnäkijöiden mukaan auton vauhti oli ollut reipas ja paikalta oli poistunut kaksi henkilöä, mies ja nainen. Törmäys oli vaurioittanut rakennusta ja mm. ikkunoita oli hajonnut. Poliisi etsi tekijöitä tapahtumapaikan läheisyydestä, mutta heitä ei löytynyt.
Myöhemmin samana aamuna hätäkeskukseen soitti vuonna 1999 syntynyt nainen, joka kertoi kuljettaneensa onnettomuusautoa. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory