Meri-Lapissa huumeratteja ja pahoinpitelyjä

NordenBladet — Perjantaina 26.6.2020 Torniossa Jokivarrentiellä poliisipartio pysäytti alkuillasta etelän suuntaan ajaneen henkilöauton. Huumepikatesti osoitti huumausaineen käyttöä. Autoa kuljettanut Vantaalaisnainen antoi poliisille ensin väärät tiedot toisen henkilön nimillä. Auton tarkemmassa tutkinnassa naisen henkilöpaperit löytyivätkin sieltä ja hän joutui tunnustamaan valehdelleensa ensin antamansa tiedot. Autosta löytyi henkilöpapereiden lisäksi yli 30 kiloa nuuskaa sekä vähäinen määrä huumausainetta. Tulli kirjasi nuuska-asiasta oman erillisen rikosilmoituksen. Poliisin hoidettaviksi asioiksi jäi rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja väärän henkilötiedon antaminen.
Perjantaina 26.6.2020 Ouluntiellä poliisipartio pysäytti Kemiläismiehen kuljettaman henkilöauton. Mies kieltäytyi huumepikatestistä ja päätyi sen vuoksi verikokeeseen. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Perjantaina 26.6.2020 Kemissä Kalkkinokantiellä poliisipartio pysäytti auton. Autoa kuljetti päihtyneen oloinen Oululaisnainen, joka kieltäytyi huumepikatestistä. Naisella ei ollut ajokorttia ja tämä oli seitsemäs kerta vuoden sisälle kun hän jää kiinni kortitta autoilusta. Asiaa selvitellään rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
Näiden huumerattien lisäksi poliisille kiirettä aiheuttivat Kemissä ja Torniossa tapahtuneet humalassa olleiden henkilöiden väliset riitelyt, mitkä johtivat neljään eriasteiseen pahoinpitelyyn. Helle ja alkoholi on joskus huono yhtälö. Pahemmilta vammoilta näissä pahoinpitelytilanteissa säästyttiin.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory