Pelti kolisi ja liekit loimusi Joensuussa

NordenBladet — Perjantaina klo 8.30 aikoihin sattui kahden henkilöauton kolari Joensuussa Kajaanintien ja Voimatien risteyksessä. Toista autoa ajoi joensuulainen mies ja toista autoa kontiolahtelainen nainen. Kolarissa tuli peltivaurioita, mutta vakavilta henkilövahingoilta säästyttiin. Asiaa tutkitaan liikennevalojen noudattamatta jättämisen takia liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Perjantaina ennen puoltapäivää Joensuussa Raivaajantiellä oli syttynyt palamaan kuorma-auto toistaiseksi tuntemattomasta syystä. Kuorma-auto ei ollut ajossa ja palosta ei aiheutunut henkilövahinkoja. Pelastuslaitos sammutti palon ja poliisi tutkii asiaa palonsyyntutkintana.
Juuassa Kosulantiellä sijaitsevan vapaa-ajan asunnon rannasta oli anastettu Mix Buster-alumiinivene, sekä 15 hv:n Suzuki-perämoottori. Anastus oli tapahtunut 25.–26.6 välisenä yönä.
Havainnoista pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory