Henkilöauton ja moottoripyörän kolari sekä anastettu moottoripyörä Rovaniemellä

NordenBladet —

23.06.2020 klo 15.56Lappi
Rovaniemellä tapahtui henkilöauton ja moottoripyörän välinen kolari 22.6.2020 klo 10:00 aikaan aamupäivällä, kun henkilöauto törmäsi moottoripyöräilijään valtatie 4:llä kohti pohjoista vievällä väylällä.
Kuljettaja kertoi poliisille ajaneensa nelostietä pohjoisen suuntaan oikean puolista kaistaa. Kauppakeskus Revontulen tunnelin jälkeisen rampin risteyksessä, McDonaldsille nousevan rampin kohdalla moottoripyörän kylkeen oli osunut auto ja moottoripyörän kuljettaja oli kaatunut moottoripyörällään osuman seurauksena. Henkilöauto poistui paikalta. Kuljettaja loukkaantui lievästi ja vietiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.
Moottoripyörän kuljettaja kertoi häneen törmänneen auton tuntomerkeiksi, että auto oli pieni ja punainen. Myös todistaja näki, että punainen auto törmäsi moottoripyöräilijään ja törmäyksen jälkeen auto poistui paikalta.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdollisista silminnäkijähavainnoista sähköpostitse osoitteeseen rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana numeroon 0295466250.
Rovaniemellä on 21-22.6.2020 välisenä yönä anastettu Suzuki GSX- merkkinen moottoripyörä Kairatiellä sijaitsevan kerrostalon pihasta. Moottoripyörän rekisteritunnus on IT-637. Poliisi pyytää havaintoja myös tämän moottoripyörän liikkeistä, sekä mahdollisia silminnäkijähavaintoja anastuksesta rovaniemi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana numeroon 0295466250.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory