Mainos:

Kahta miestä lyötiin Vantaalla useamman kerran päähän ja ylävartaloon astalolla – Poliisi tutkii asiaa tapon yrityksenä.

NordenBladet —

20.06.2020 klo 12.39Itä-Uusimaa
Hätäkeskus antoi poliisille 19.6.2020 kello 23.43 tehtävän Vantaan Kaivokselaan Pronssikujalle, jossa ilmoituksen mukaan mies oli pahoinpidellyt useamman kerran kahta miestä. Tapahtumapaikalta poliisi löysi asianomistajat, joille oli syntynyt vakavia vammoja pään ja ylävartalon alueelle pahoinpitelyn johdosta. Paikallaolijoiden poliisille kertoman mukaan rikoksesta epäilty oli suuttunut asianomistajien illanviettämisestä sekä musiikin soittamisesta. Tämän johdosta, rikoksesta epäilty oli lyönyt useamman kerran astalolla kumpaakin asianomistajaa pään ja ylävartalon alueelle.
Asianomistajat, kaksi aikuista mieshenkilöä kuljetettiin tapahtuman johdosta sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa.
Poliisin tapahtumapaikalla suorittamissa selvityksissä ilmeni, että teosta on syytä epäillä vuonna 1981 syntynyttä virolaismiestä.
– Poliisi on käynnistänyt asian johdosta esitutkinnan, jossa selvitetään parhaillaan tarkempaa tapahtumien kulkua, kuullaan asianosaisia sekä selvitetään asiaa muiden tutkintatoimenpiteiden kautta. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä teon vakavuuden perusteella tapon yrityksenä, kertoo Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivystävä tutkinnanjohtaja rikoskomisario Mikko Kiiski.
– Epäilty rikosnimike perustuu epäillyn menettelyyn ja asianomistajiin kohdistetun väkivallan määrään ja laatuun, vammojen vakavuuteen sekä teossa käytetyn tekovälineen laatuun sekä siihen, että lyönnit kohdistuivat pääasiallisesti pään alueelle aiheuttaen konkreettisen kuolemanvaaran. Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja on tällä hetkellä pidätettynä, Kiiski jatkaa.
Poliisi tiedottaa asiasta lisää tarvittaessa tutkinnallisen tilanteen sen salliessa.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory