Mainos:

Reilua ylinopeutta Joensuun Enossa

NordenBladet — Vantaalaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen moottoripyörällä Joensuun Enossa, Uimaharjuntiellä, torstaina kello 18.35. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miehen kuljettamalle moottoripyörälle nopeutta 133 km/t:ssa 70 km/t:ssa nopeusrajoitusalueella. Tapahtuma-aikaan tie oli ollut kuiva ja muuta liikennettä jonkin verran. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.
Outokumpulaisen miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Polvijärvellä, Polvijärventiellä torstaina kello 23.10. Poliisipartio oli mitannut tutkalla miehen kuljettamalle henkilöautolle nopeutta 139 km/t:ssa 80 km/t:ssa nopeusrajoitusalueella. Tapahtuma-aikaan tie oli ollut kuiva, iltahämärä, ei ollut muuta liikennettä ja kyydissä yksi matkustaja. Mies oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.
Ilomantsilaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen Joensuun Tuupovaarassa, Tuupovaarantiellä, torstaina kello 23.25. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu aiemmin epäily kyseisen auton kuljettajan ajokunnosta. Poliisipartio oli ollut menossa toiselle tehtävälle Tuupovaaraan, mutta oli päättänyt tarkistaa kuljettajan ajokunnon. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli antanut positiivisen tuloksen. Miehen käytös oli ollut sekavaa. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia.
Henkilöauto ja mönkijä olivat kolaroineet Heinävedellä, Heinävedentiellä, torstaina 23.25. Tamperelainen nainen oli ajanut henkilöautolla Heinävedentietä Heinäveden suunnasta Liperin suuntaan ja helsinkiläinen mies oli ajanut mönkijällä Liperin suunnasta Heinäveden suuntaan. Mönkijän kyydissä oli ollut yksi matkustaja. Mönkijän kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja ajoneuvorikkomukseen. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 0,49 mg/l. Mönkijän määräaikaiskatsastus oli jäänyt tekemättä. Miehellä ei ole ajokorttia. Mönkijän kuljettaja ja matkustaja oli viety ambulanssilla Joensuun keskussairaalaan. Tapahtumasta hätäkeskukseen oli ilmoittanut paikalle tullut ohikulkija.
Henkilöautoa oli vahingoitettu Kontiolahdella, Napakympintieltä lähtevällä metsäautotiellä torstaina kello 20.30 ja 21.30 välisenä aikana. Auton takaoven ikkuna oli rikottu, oikeaa kylkeä oli naarmutettu, molemmat sivupeilit oli rikottu ja vasempaan kylkeen ja takaluukkuun oli tehty lommoja.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuun liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory