Mainos:

Rattijuopumuksia ja kulkuneuvon kuljettamisia oikeudetta Kemissä

NordenBladet —

19.06.2020 klo 08.17Lappi
Poliisipartio päätti pysäyttää Kemissä Takajärventiellä 18.6.2020 kello 10.40 ohiajaneen henkilöauton, jonka kuljettajan he tunnistivat, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. 29 -vuotiaalle paikkakuntalaiselle miehelle suoritettiin puhalluskoe ja huumepikatesti, joiden tulos on puhdas. Miehen epäillään syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Miehellä on 22 aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.
Poliisipartio havaitsi Kemissä Oklaholmankadulla sijaitsevalla parkkipaikalla 18.6.2020 kello 21.59 henkilöauton peruuttavan. 35 -vuotiaalle miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla ja huumepikatesti osoitti positiivisen tuloksen amfetamiinille. Miehen hallusta löydettiin turvallisuustarkastuksen yhteydessä vähäinen määrä huumausaineita. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.
Poliisipartio päätti pysäyttää Kemissä Koivuharjunkadulla 19.6.2020 kello 2.13 henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkastamiseksi. Kuljettajaksi osoittautui Kemiläinen 40 -vuotias mies, jolla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehelle suoritettiin puhalluskoe, jonka tulos oli 1,39 mg/l. Miehen epäillään syyllistyneen asiassa törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Auton kyydissä ollutta auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle henkilölle.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory