Mainos:

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on vanginnut yhden henkilön Outokummun henkirikosepäilyyn

NordenBladet —

18.06.2020 klo 12.34Itä-Suomi
Poliisi on jatkanut Outokummun Kalaton -lampeen liittyvän henkirikosepäilyn esitutkintaa. Pohjois-Karjalan käräjäoikeus on tänään vanginnut alle 40-vuotiaan Outokummussa asuvan miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta. Lisäksi vangitsemisen perusteena oli törkeä kätkemisrikos. Kiinnioton perusteena oli useita erilaisia esitutkinnan aikana esille tulleita seikkoja, muun muassa kuulusteluissa ilmi tulleita yksityiskohtia.
Poliisi jatkaa edelleen henkirikosepäilyn selvittämistä. Edelleen kaikki havainnot ja vihjeet tapaukseen liittyen kiinnostavat poliisia. Havainnot ja vihjeet voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.
Poliisi jatkaa etsintöjä lammella juhannuksen jälkeen. Etsintöjen tuloksia ei tässä vaiheessa vielä voida kommentoida julkisuudessa.
Vangittu mies otettiin kiinni sunnuntaina 14.6.2020 Outokummussa. Kiinnioton jälkeen suoritetussa kotietsinnässä miehen hallusta on löytynyt anastettu omaisuutta. Anastetun omaisuuden hallussapitoa tutkitaan siis törkeänä kätkemisrikoksena. Törkeään kätkemisrikokseen on alkuviikon aikana ollut pidätettynä myös toinen noin 40-vuotias outokumpulaismies.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory