Mainos:

Poliisi pyytää tietoja ja havaintoja Helsingin Kivikossa yöllä tapahtuneesta puukotuksesta

NordenBladet —

16.06.2020 klo 13.56Helsinki
Helsingin Kivikossa oli maanantain ja tiistain välisenä yönä useiden henkilöiden välinen tappelu, jonka yhteydessä puukotettiin kahta 2000-luvun alussa syntynyttä miestä. Tekijä tai tekijät poistuivat paikalta, eikä tekijää tai tekijöitä ole toistaiseksi tavoitettu. Poliisi pyytää tapauksen silminnäkijöitä tai asiasta muutoin tietäviä olemaan yhteydessä sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana (kello 8‒16) +358 295 476 182.
Hätäkeskukseen tuli ennen aamuyhtä useita ilmoituksia Kivikontien ja Paukkulantien risteyksessä, pikaruokaravintolan lähistöllä tapahtuneesta puukotuksesta. Ensitietojen mukaan puukotuksen uhreja oli yksi, mutta poliisille selvisi paikalla, että myös toista henkilöä oli puukotettu. Molemmat vietiin sairaalahoitoon, jossa toinen heistä on edelleen.
Poliisi tutkii tapausta tapon yrityksenä ja törkeänä pahoinpitelynä. Tapahtumapaikalla oli paljon nuoria, joista osa oli haluttomia kertomaan tapahtumista poliisille. Poliisi korostaa, että asian tutkinnan kannalta on erittäin tärkeää, että havainnot ja tiedot kerrotaan poliisille. Jos asiasta liikkuu tietoja tai esimerkiksi kuvamateriaalia sosiaalisessa mediassa, pyydetään myös niistä ilmoittamaan poliisille.
Poliisilla ei tutkinnan tässä vaiheessa ole tietoa, tunsivatko osapuolet toisiaan entuudestaan tai mistä puukotusta edeltänyt välienselvittely oli saanut alkunsa.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory