Mainos:

Nainen liikkui vaarallisesti autojen seassa Hämeenlinnanväylällä Helsingissä ja kuoli myöhemmin sairaalassa ‒ poliisi tavoittelee kahden auton kuljettajaa

NordenBladet —

15.06.2020 klo 15.21Helsinki
Helsingissä Hämeenlinnanväylällä sattui perjantaina 12.6.2020 noin kello 15 aikaan jalankulkijan ja kahden henkilöauton välinen onnettomuus. Tapahtumasta tuli lukuisia soittoja hätäkeskukseen.
Puhelujen perusteella naishenkilö oli jäänyt pois Volvo-merkkisen henkilöauton kyydistä Hämeenlinnanväylällä pohjoisen suuntaan menevällä vasemmanpuoleisella ajokaistalla Haagan liittymän ja Kehä I:n välisellä tieosuudella. Tämän jälkeen nainen oli kävellyt vaarallisesti ajoradalla autojen seassa ja lopulta ylittänyt etelän ja pohjoisen ajosuuntien väliset keskikaiteet ja viheriön ja kävellyt etelän suuntaan meneville ajokaistoille. Tällöin kaksi autoilijaa oli osunut autoillaan häneen. Nainen oli jatkanut paikalta kävellen. Ambulanssi tavoitti naisen vasta myöhemmin ja toimitti hänet sairaalahoitoon. Nainen menehtyi myöhemmin samana päivänä sairaalassa.
Poliisi tutkii onnettomuutta ja kaipaa tietoa autosta, jonka kyydistä nainen jäi (tummanharmaa porrasperäinen Volvo V70) sekä pienestä valkoisesta autosta ja sen kuljettajasta, joka jäi pitkäksi aikaa tapahtumapaikalle etelän suuntaan menevälle kaistalle. Myös onnettomuuden silminnäkijät voivat ilmoittaa havainnoistaan poliisille.
Edellä mainittujen autojen kuljettajat sekä silminnäkijät voivat olla yhteydessä poliisiin sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana +358 295 475 381.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory