Mainos:Vilkas viikonloppu liikenteenteessä Keski-Suomessa ja Pirkanmaalla

NordenBladet ‚ÄĒ

15.06.2020 klo 12.42Sisä-Suomi
Viikonloppu oli liikenteellisesti vilkas. Liikennemäärät ovat lisääntyneet koronarajoitusten kevennyttyä. Myös meno tien päällä on kovin kiivasta ja liikennevirhemaksuja, sakkoja sekä ajokieltoja on annettu tiedoksi runsas määrä. Liikennepoliisi on saanut runsaasti valvontapyyntöjä etenkin häiriötä aiheuttavaan taajamaralliin ja näitä kohteita on ympäri maakuntaa pyritty valvomaan. Valitettavasti eniten toivottuina ajankohtina, eli viikonloppuöinä, liikennepoliisi on ollut muiden tehtävien takia kiireinen eikä kaikkiin pyyntöihin ole pystytty vastaamaan.
Monelle ajo-oikeus on tärkeä asia. Ammattikuljettajalle ja työn takia runsaasti ajavalle se on jopa elintärkeä. Silti kovin moni tuntuu ottavan turhaan riskin ajo-oikeuden menettämisestä ja usealle ajokieltoon määrättävälle asia tulee yllätyksenä. Poliisi on viime aikoina joutunut ottamaan myös monelta ammattikuljettajalta ajo-oikeuden pois.
Liikennepoliisi puuttui viikonloppuna Keski-Suomessa n. 15 kuljettajan ajo-oikeuteen. Heist√§ valmiiksi ajokiellossa olevia oli viisi. Jokaisena iltana poliisi pys√§ytti v√§hint√§√§n yhden rattijuopumuksesta ep√§illyn. Kovimmat todetut nopeudet olivat perjantai-iltana mitatut 172 km/h, rajoitus 100 km/h (√Ą√§nekoski, 4-tie) ja 147 km/h, rajoitus 80 km/h (Kannonkoski, Saarij√§rventie) sek√§ sunnuntaina 173 km/h, rajoitus 100 km/h (Jyv√§skyl√§, 4-tie). Kutakin kuljettajaa ep√§ill√§√§n t√∂rke√§st√§ liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja heid√§t m√§√§r√§ttiin ajokieltoon.
Ikaalisten Sarkkilassa mitattiin perjantain 12.6.2020 liikennevalvonnan yhteydessä 100 km/h nopeusrajoitusalueella 169 km/h ajava kuljettaja. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.
12.6. liikennepoliisin partiota vastaan ajoi Hämeenkyrössä 100 km/h nopeusrajoitusalueella henkilöauto 165 km/h nopeudella. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.
Lauantaina 13.6. valvottiin Jämsässä järjestettyjä cruising- ja miittitapahtumia. Tapahtumat sujuivat pääsääntöisesti asiallisesti. Muutamiin ajotapaan liittyviin rikkomuksiin poliisi joutui puuttumaan.
Sunnuntai-iltana 14.6. liikennepoliisi pysäytti ajotavallaan huomiota herättäneen henkilöauton 4-tiellä Joutsassa. Auton kuljettaja puhalsi alkometriin törkeää rattijuopumista osoittavan lukeman ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory