Mainos:Murto Rautavaaralla

NordenBladet ‚ÄĒ Rautavaaran Hankam√§ess√§, Karhulinnantiell√§, oli murtauduttu kes√§asuntoon perjantain 1.5. ja sunnuntain 14.6.2020 kello 19 v√§lisen√§ aikana. Murron yhteydess√§ rakennuksessa oli sotkettu paikkoja sek√§ oli anastettu 2-3 vuotta vanha, vihre√§ moottorisaha ja vanhat stereot (levysoitin, kasettisoitin, CD-soitin, kaiuttimet).
Joensuun Rantakylässä, Venetiellä, oli yritetty murtautua liiketilaan maanantaina noin kello kaksi.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
Naishenkilön epäillään syyllistyneen muun muassa varkauteen ja pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa Kauppakadulla sijaitsevassa tavaratalossa sunnuntaina kello 13.40. Naishenkilö oli anastanut keramiikkaa ja vastustanut vartijaa voimakkaasti kiinniottotilanteessa.
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Kontiolahden Lehmossa, Valimontiellä, sunnuntaina noin kello 16. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,20 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory