Mainos:

Murto Rautavaaralla

NordenBladet — Rautavaaran Hankamäessä, Karhulinnantiellä, oli murtauduttu kesäasuntoon perjantain 1.5. ja sunnuntain 14.6.2020 kello 19 välisenä aikana. Murron yhteydessä rakennuksessa oli sotkettu paikkoja sekä oli anastettu 2-3 vuotta vanha, vihreä moottorisaha ja vanhat stereot (levysoitin, kasettisoitin, CD-soitin, kaiuttimet).
Joensuun Rantakylässä, Venetiellä, oli yritetty murtautua liiketilaan maanantaina noin kello kaksi.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.
Naishenkilön epäillään syyllistyneen muun muassa varkauteen ja pahoinpitelyyn Joensuun keskustassa Kauppakadulla sijaitsevassa tavaratalossa sunnuntaina kello 13.40. Naishenkilö oli anastanut keramiikkaa ja vastustanut vartijaa voimakkaasti kiinniottotilanteessa.
Mieshenkilön epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen henkilöautolla Kontiolahden Lehmossa, Valimontiellä, sunnuntaina noin kello 16. Miehelle tehty puhalluskoe oli antanut tuloksen 2,20 promillea. Hätäkeskukseen oli ilmoitettu epäily kuljettajan ajokunnosta.

Lähde: Poliisi.fi



error:
Copyright © NordenBladet 2008-2020 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory