Mainos:Liikennerikoksia Pohjois-Savossa

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisi suoritti vesiliikennevalvontaa mm. J√§nnevirralla ja Vehmersalmella 13.6.2020. Tarkastuksissa havaittiin klo 15.30 – 20 v√§lisen√§ aikana kaksi ep√§ilty√§ vesiliikennejuopumusta. Kyseisiss√§ tapauksissa moottoriveneell√§ liikkuneet miehet puhallutettiin ja k√§ytettiin Kuopion poliisiasemalla tarkkuusalkometrikokeessa. Vesiliikennejuopumuksen raja on 0,44 mg/l alkoholia uloshengitysilmassa (1.0 promille). Toisen miehen tulos j√§i hieman alle rangaistavuuden, mutta toisen tulos ylitti rangaistavuuden rajan.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 13.6 klo 19:43, jonka mukaan Kuopiossa Kellolahdentien ja Sisustajantien risteyksessä on kahden auton välinen onnettomuus, jossa toinen osallinen on poistunut paikalta. Poliisi osallistui tehtävään usealla partiolla. Asianosainen kertoi olleensa kääntymässä oikealle Sisustajantielle, kun hänen takana ajanut auto oli törmännyt kovalla vauhdilla oikeaan takakulmaan. Törmääjä oli lähtenyt ajamaan karkuun Kallantietä pitkin. Poliisipartio havaitsi paenneen auton Sirkkusentien varresta. Sivullinen henkilö oli ottanut yhden miehen kiinni ja kaksi miestä oli juossut Antikkalan suuntaan. Poliisi sai poliisikoiran avustuksella paikallistettua kaksi autolta poistunutta, jotka lähtivät edelleen karkuun. Toinen saatiin kiinni juoksemalla ja toinen löytyi liikekiinteistön pihasta piiloutuneena. Kaikkien karkuun lähteneiden miesten epäillään olleen päihtyneitä. Heidät otettiin kiinni asian selvittämiseksi. Tapausta tutkitaan epäiltynä törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja liikennepako tieliikenteessä rikoksena. Ei henkilövahinkoja.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 13.6 klo 20:16 henkilöauton ja mopon risteyskolarista Paavo Lonkilantiellä Kiuruvedellä. Tilanteessa mopolla liikkunut henkilö oli törmännyt henkilöauton vasempaan etukulmaan ja loukkaantunut. Mopolla liikkuneen epäillään jättäneen väistämättä oikealta lähestyvää tasa-arvoisessa risteyksessä. Myös mopossa havaittiin useita puutteita.
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 14.6 klo 00:20, että mahdollisesti päihtynyt henkilö peruuttaa autolla Kuopiossa Inkilänmäellä ja aiheuttaa vaaratilanteita. Poliisi puhallutti autolla ajaneen naisen. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen. Poliisipartio suoritti liikennejuopumusvalvontaa Vieremällä 14.6 klo 10:35. Paikalle tuli henkilöauto, jonka kuljettajana toiminut mies puhalsi lukeman, jonka perusteella hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory