Mainos:Ylinopeuksia Meri-Lapissa moottoritiellä

NordenBladet ‚ÄĒ Kemi 14.6.2020 kello 01.30 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen k√§ytt√∂rikos
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Lapintiellä henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli simolainen 20-vuotias mies. Mies puhalsi nollta, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille, josta syystä mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Tornio 13.6.2020 kello 13.40 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartiota tuli Jokivarrentiellä Kivirannan kohdilla vastaan henkilöauto, jonka kuljettajan ajokunnon partio päätti tarkistaa. Partio kääntyi auton perään ja löysi sen pysähtyneenä Tellervontieltä ja tavoitti autoa kuljettaneeksi epäillyn tervolalaisen 39-vuotiaan miehen auton läheltä kävelemässä. Mies puhalsi nollatuloksen ja kieltäytyi huumepikatestistä. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänellä on vuoden sisällä 5 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta
Keminmaa 14.6.2020 kello 06.50 törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Perämerentiellä Keminmaan alueella, jolloin he havaitsivat tutkan mukaan 155 km/h ajavan moottoripyörän. Kyseisellä kohdalla on 100 km/h nopeusrajoitus. Partio lähti moottoripyörän perään ja tavoitti sen Keminmaasta kuljettajan kotipihalta. Ajaja oli keminmaalainen 30-vuotias mies. Mies puhallutettiin ja tulos oli nolla. Miehelle tehtiin myös huumetesti, joka oli positiivinen amfetamiinille, josta syystä mies vietiin tarkempiin verikoe tutkimuksiin LPKS:aan. Mies on ajokiellossa.
Keminmaa 14.6.2020 kello 03.10 törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
Poliisipartio suoritti liikennevalvontaa Perämerentiellä Keminmaan alueella, jolloin he havaitsivat tutkan mukaan 165 km/h ajavan henkilöauton. Kyseisellä kohdalla on 100 km/h nopeusrajoitus. Partio lähti auton perään ja tavoitti sen Torniontieltä Keminmaan teollisuusalueen kohdalta. Ajaja oli kemiläinen 27-vuotias mies. Mies puhallutettiin ja hänelle tehtiin huumepikatesti, molempien tulos oli nolla. Mies on ajokiellossa ja hänellä on vuoden sisällä 5 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Tornio 13.6.2020 kello 21.30 vahingonteko, kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, törkeä rattijuopumus, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja liikennepako tieliikenteessä
Hätäkeskukseen tuli ilmoitus Kromitiellä tehtaan porttien läpi ajaneesta ja polkupyöräilijään törmänneestä autosta. Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti kyseisen auton Kromitieltä Putaan kohdilta. Ajoneuvon kuljettaja oli torniolaisen 65-vuotias nainen. Nainen puhalsi seulonta-alkometriin 1,85 promillen tuloksen. Nainen vietiin LPKS:ään tarkempiin verikokeisiin ja sen jälkeen hänet toimitettiin kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Pyöräilijälle ei tullut pahempia vammoja.
Kemi 13.6.2020 kello 18.46 törkeä kotirauhan rikkominen
46-vuotias kemiläinen mies meni räyhäämään nyrkkiraudan ja taittoveitsen kanssa Keskuspuistokadulla sijaitsevan kerrostaloasunnon oven taakse entuudestaan tietämän henkilön luokse. Paikalle mennyt poliisipartio otti miehen kiinni ja toimitti hänet Kemin poliisivankilaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory