Mainos:Murrot Outokummussa, Rautavaaralla ja Kontiolahdessa

NordenBladet ‚ÄĒ

12.06.2020 klo 16.02Itä-Suomi
Outokummun Maljasalmella oli murtauduttu kolmeen mökkiin perjantaina kello 1 ja 5 välisenä aikana. Mökeissä oli pengottu paikkoja ja levitelty tavaroita. Mahdollisesti anastetusta omaisuudesta ei tietoa.
Rautavaaran Korpimäessä oli murtauduttu vanhan koulun varastorakennukseen torstain kello 20 ja perjantain kello 7 välisenä aikana. Varastosta oli anastettu Stihl- ja Husqvarna merkkiset moottorisahat, Minkota-merkkinen sähköperämoottori, kaasupullo, lenkkiavainsarja, uistinpakki uistimineen ja työkalusarja.
Kontiolahden Romppalassa, Ahvenlammen pysäköintialueella oli murtauduttu henkilöautoon torstain noin kello 19 ja perjantain kello 10 välisenä aikana. Autosta oli anastettu muun muassa PC-merkkinen musta kannettava pelitietokone, kolme VD-merkkistä kovalevyä, Garmin merkkinen navigaattori.
Joensuun Rantakylässä Aallontiellä ja Patapuronkadulla oli vahingoitettu kahta henkilöautoa torstain ja perjantain välisenä yönä. Molemmista autoista oli rikottu tuulilasit ja toiset sivupeilit.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory