Mainos:Ylinopeuksia edelleen

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisi pys√§ytti Jyv√§skyl√§ss√§ Vapaaherrantiell√§ 11.6. alkuy√∂st√§ henkil√∂auton kuljettajan, joka puhalsi t√∂rke√§n rattijuopumusrajan ylitt√§v√§sti. Kuljettaja m√§√§r√§ttiin ajokieltoon.
Törkeästä rattijuopumuksesta epäillään, jos veren alkoholipitoisuus on vähintään 1,2 promillea tai kuljettajalla on vähintään 0,52 mg alkoholia litrassa uloshengitysilmaa.
Kangasalla Vanhalla Pälkäneentiellä henkilöauton kuljettaja ajoi liikennepoliisiyksikön poliisiauton ohi 11.6. iltapäivällä kohti Kangasalaa. Alueella oli 60 km/h nopeusrajoitus, ja ohittajan keskinopeudeksi mitattiin 121 km/h. Poliisi pysäytti kuljettajan ja häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Kuljettaja määrättiin ajokieltoon.
Keskiviikkona 10.6. aamupäivällä Sastamalassa Häijäässä tiellä 249 liikennepoliiisiyksikön partio kiinnitti huomion vastaan ajaneeseen henkilöauton kuljettajaan, joka ohitti edessään olleen ajoneuvoyhdistelmän suurella nopeudella. Partio lähti tavoittelemaan kuljettajaa, joka kiihdytteli ja ajoi 150 km/h nopeudella. Rajoitus oli 80 km/h. Poliisipartio tavoitti kuljettajan. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory