Mainos:Murrot Outokummussa, Kiteellä ja Ilomantsissa

NordenBladet ‚ÄĒ Outokummussa Mustanjoentiell√§ oli murtauduttu teollisuuskiinteist√∂n toimitiloihin keskiviikon kello 20 ja torstain kello 8 v√§lisen√§ aikana. Tiloista oli anastettu kaksi Hitachi- ja yksi Dewalt-merkkinen porakone.
Liperin Viinijärven Kirkkorannassa, oli veneen perästä anastettu Yamaha-merkkinen, kuuden hevosvoiman perämoottori, perjantaina 5.6. ja torstain 11.6. välisenä aikana.
Kiteen keskustassa Kylväjäntiellä, oli murtauduttu ravintolaan keskiviikon kello 21 ja torstain kello 11 välisenä aikana. Ravintolasta oli alustavasti anastettu muun muassa Karhu-merkkisiä olutpakkauksia, Sandels-merkkisiä olutpakkauksia, kolme pulloa, joissa viinaa sekä pohjakassa.
Ilomantsin keskustassa Pogostantiellä, oli murtauduttu konevarastoon ja konevaraston pihalla olleen polttoöljytankin tankkauskoneiston lukitus oli rikottu keskiviikon kello 15 ja torstain kello 7 välisenä aikana. Varastosta ei oltu alustavasti anastettu mitään eikä polttoainetankista oltu anastettu polttoainetta.
Ilomantsin keskustasta Teollisuustieltä, oli otettu luvattomasti käyttöön ruskea BMW-merkkinen farmarimallinen pakettiauto lauantain 6.6. ja torstaiaamun 11.6. välisenä aikana. Kyseinen auto oli jätetty hylättynä Tohmajärven Akkalaan Petrintielle. Autosta oli rikottu lähes kaikki ikkunat ja konepelti oli lommotettu ja jätetty ylös auki asentoon.
Mahdollisia havaintoja edellä mainittuihin liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory