Mainos:Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 10.6.2020

NordenBladet —

10.06.2020 klo 14.31Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Liputta matkustanut suihkutti kaasua lipuntarkastajan kasvoille
Vantaa, Vehkalan rautatieasema, 9.6.2020 klo 16.25
Poliisi sai hälytyskeskuksen kautta tehtäväksi mennä Vehkalan rautatieasemalle, jossa oli kiinni otettuna mies, joka oli kaasuttanut lipuntarkastajaa kasvoihin.
Lipuntarkastajat kertoivat, että olivat tarkistaneet lippuja junassa, kun yksi liputta matkustanut mies oli suihkuttanut tarkastajaa luvattomalla kaasusumuttimella. Lipuntarkastajat olivat tämän jälkeen käyttäneet tilanteessa kaasusumutinta, poistaneet miehen junasta ja ottaneet hänet kiinni.
Vuonna 1999 syntynyttä liputta matkustanutta miestä epäillään virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta, pahoinpitelystä ja lievästä ampuma-aserikoksesta.
Tunteet kuumenivat epäselvän liikennetilanteen jälkeen käsirysyksi
Vantaa, Pyhtäänkorventie, 9.6.2020 klo 19.45
Poliisi kutsuttiin paikalle selvittämään kahden miehen keskinäistä käsirysyä Vantaalla tiistaina illalla. Toinen miehistä kertoi, että he olivat yrittäneet ajaa yhtä aikaa parkkihallin ahtaasta käännöksestä. Miehet olivat päätyneet autojensa ulkopuolelle selvittelemään tapahtunutta. Tunteet olivat kuumenneet tilanteessa ja todistajan ja miehen itsensä kertoman mukaan toinen mies oli ottanut kävelykeppinsä, katkaissut sen ja lyönyt häntä.
Toinen riitaan osallisista miehistä puolestaan kiistää pahoinpidelleensä toista miestä yhtään mitenkään ja syytti tätä pahoinpitelystä ja kertoi, että mies oli seurannut häntä kotipihaan ja kuristanut. Asiaa tutkitaan kahtena pahoinpitelynä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory