Mainos:Hämeessä törttöiltiin liikenteessä

NordenBladet — Riihimäki
Tiistaina iltapäivällä keskustassa noin 70-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä ja törmäsi 14-vuotiaan tytön kuljettamaan moposkootteriin risteyksessä. Kyydissä oli toinen samanikäinen tyttö. Autoilija ei jäänyt paikalle selvittämään tilannetta. Skootterissa matkustajana ollut tyttö loukkaantui lievästi. Hänet tavoitettiin myöhemmin kotoaan. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja vammantuottamuksesta. Skootteria kuljettanutta tyttöä epäillään kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Tiistai-iltana Peltosaaressa noin 80-vuotias mies kuljetti henkilöautoa päihtyneenä. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Mies tavoitettiin kotoaan ja otettiin säilöön verikokeiden ottoa varten. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.
Asikkala
Tiistaina iltapäivällä Vääksyssä noin 50-vuotias mies menetti kuljettamansa pakettiauton hallinnan ja suistui tieltä. Mies oli aikaisemmin syyllistynyt pahoinpitelyyn ja näpistykseen. Hän oli lyönyt autonsa kyydissä ollutta naista, mennyt sen jälkeen viinakauppaan ja näpistänyt sieltä pullon viinaa. Tämän jälkeen hän oli ajanut kohti kirkonkylää ja suistunut pakettiautolla ojaan. Ulosajossa tajuttomaksi mennyt mies vietiin Päijät-Hämeen keskussairaalaan hoitoon. Hän oli määrätty ajokieltoon syksyllä viime vuonna. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, pahoinpitelynä ja näpistyksenä.
Hämeenlinna
Keskiviikkona aamuyöllä Hauholla noin 40-vuotias mies menetti kuljettamansa henkilöauton hallinnan ja suistui ojaan. Hän puhalsi törkeää rattijuopumusta osoittavat lukemat. Hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Tapausta tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory