Mainos:Polkupyöriä anastetaan nyt 50 % enemmän kuin viime vuonna – yhdeltä kotietsinnältä löytyi kuusi anastettua pyörää

NordenBladet —

09.06.2020 klo 16.07Länsi-Uusimaa
Poliisi sai vihjeen espoolaisista henkilöistä, joilla on mahdollisesti anastettuja polkupyöriä kotonaan Viherlaaksossa. Poliisilaitoksen ennalta estävän toiminnan ryhmä teki kotietsinnän asuntoon ja talon kellaritiloihin.
Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Katja Rekolan mukaan etsinnässä löytyi yhteensä kuusi anastettua polkupyörää, joista kaksi oli erittäin arvokkaita sähköavusteisia polkupyöriä. Asunnosta otettiin kiinni kaksi henkilöä.
– Anastetusta polkupyörästä kannattaa aina tehdä rikosilmoitus. Näin saamme palautettua omaisuutta takaisin omistajilleen, Rekola kertoo.
Poliisin tilastojen mukaan polkupyörien anastukset ovat voimakkaassa kasvussa Länsi-Uudellamaalla. Tammikuun ja kesäkuun alun välisenä aikana on Länsi-Uudellamaalla anastettu noin 670 polkupyörää. Viime vuonna vastaavaan aikaan oli anastettu noin 440 polkupyörää eli kasvua on noin 52 %. Espoossa anastusten määrä on noussut noin 65 % ja tänä vuonna on anastettu noin 550 polkupyörää. Kirkkonummella ja Lohjalla kasvua on ollut yli 30 %.
Poliisi kehottaa polkupyörän omistajia kiinnittämään pyöränsä kunnollisella lukolla johonkin kiinteään. Nyt useista ilmoituksista on havaittavissa, että polkupyörät ovat olleet lukittuja, mutta vain pyörän omalla lukolla, jolloin pyörä on helposti kannettavissa pois. Lisäksi polkupyörän tunnisteet olisi hyvä ottaa ylös.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory