Mainos:Joensuun Hasaniemen autopalossa useita kiinniottoja

NordenBladet ‚ÄĒ

09.06.2020 klo 10.07Itä-Suomi
Poliisi on jatkanut tiiviisti maanantaina 8.6.2020 ilmitulleen autopalon tutkintaa. Poliisi sai klo 02.33 ilmoituksen, jonka mukaan Länsikadulla Hasaniemessä henkilöauto on tulessa. Tapahtumapaikalla ilmeni, että palaneessa autossa on vainaja. Palanut auto on merkiltään Volvo ja farmari-mallinen. Auto on sunnuntai-illan aikana ollut lähtenyt jossain vaiheessa liikkeelle Torikatu 35 parkkipaikalta. Auto on ajanut yöllä kovaa vauhtia Länsikatua Tiedepuiston kohdalla kohti Hasaniemeä.
Poliisi tutkii asiaa tällä hetkellä törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja törkeänä kuolemantuottamuksena. Poliisi on suorittanut eilisen päivän aikana useita kiinniottoja asian selvittämiseksi. Esitutkinnan keskeisimpänä asiana tällä hetkellä selvittää, kuka on kuljettanut kyseistä autoa yön aikana. Vainajan henkilöllisyys ei ole vielä varmistunut.
Poliisi pyytää edelleen kaikkia havaintoja tapaukseen liittyen. Havainnot voi ilmoittaa Itä-Suomen poliisilaitoksen päivystysnumeroon puh: 0295 415 455 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory