Mainos:Päivittäistiedote Etelä-Pohjanmaa 7.6.2020

NordenBladet — Jurvan Botniaringin moottoriradalla kuljetti tuoreen ajokortin omistanut nuori mies ajoneuvoaan lauantaina illalla päihtyneenä. Kyydissä oli useita saman ikäisiä matkustajia. Kuljettajalle tehty puhalluskoe osoitti törkeän rattijuopumuksen lukemia. Ratavalvoja oli pysäyttänyt ajon ja ottanut autosta avaimet pois, kunnes poliisi ennätti paikalle. Ajo kyseisellä radalla on kiellettyä ilman alueen omistajan lupaa. Tapahtumaa tutkitaan myös törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, koska radalla ajavista tulee olla tieto ratavalvojalla ja luvattomien henkilöiden liikkuminen saattaa aiheuttaa vaaratilanteita radalla luvallisesti harjoitteleville ajoneuvoille.
Teuvan keskustassa syttyi liikennekäytöstä poistettu auto palamaan lauantaina myöhään illalla. Palopaikka oli sen verran etäällä liikerakennuksesta, ettei rakennus syttynyt. Poliisi tutkii tulipaloa tahallisena rikoksena.
Sunnuntaina aamuyöstä puoli viiden maissa suistui henkilöauto tieltä Kurikassa Mietaantiellä. Ulossuistumisen yhteydessä katkesi liikennevalopylväs, jonka energialaitos kävi korjaamassa. Poliisin paikalle tullessa autoa kuljettanut henkilö oli poistunut paikalta. Auto vaurioitui tuntuvasti.
Poliisi pysäytti Peräseinäjoella lauantaina illalla kilvettömällä henkilöautolla liikkeellä olleen ulkopaikkakuntalaisen pariskunnan. Auton kuljettajan puhalluskoe osoitti törkeää rattijuopumusta, eikä ajo-oikeuskaan ollut enää voimassa. Autosta löytyi lisäksi vähäinen määrä huumausainetta. Auton omistajuussuhteet olivat sen verran epäselvät, että poliisi takavarikoi pariskunnan käyttämän auton.
Lauantaina iltapäivällä viiden maissa poliisi puhallutti Seinäjoen keskustan tuntumassa naisen kuljettaman ajoneuvon ja kuljettajalle tehty puhalluskoe antoi törkeän rattijuopumuksen lukemat. Uudelleen sama nainen tavattiin autoilemasta Seinäjoen teollisuusalueella puoli kahden maissa yöllä. Promillet olivat edelleen törkeän rattijuopumuksen lukemissa ja aiemmasta tapauksesta johtuen myös ajo-oikeus oli poissa. Tällä kertaa kiinnioton edellytykset täyttyivät ja nainen vietti loppuyön poliisin säilytystiloissa.
Kurikan Lohiluomalta otettiin luvatta käyttöön sunnuntaina aamulla puoli kahdeksan maissa MC Cormick-merkkinen punainen traktori. Traktori oli lähtenyt Kurikan keskustan suuntaan. Iltapäivällä poliisille tuli ilmoitus, että traktori oli palautunut takaisin. Joidenkin vaiheiden ja etsintöjen jälkeen poliisi tavoitti traktorilla liikkuneen paikkakuntalaisen miehen ja hänet toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan. Luvattoman käytön aikana traktori oli jonkin verran vaurioitunut ja mies oli jostain ottanut peräkärryn traktorin perään. Kärryn omistaja on poliisin tiedossa. Traktorilla ajelua tutkitaan rattijuopumus- ja varkausrikoksina. Mies oli etsintäkuulutettu aiemmista rikoksista.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory