Mainos:TIEDOTE koskien poliisin 6.6.2020 suorittamaa liikenteen valvontaa ”mopomiitissä”.

NordenBladet —

07.06.2020 klo 11.55Oulu
Koululaisten ensimmäisellä lomaviikolla järjestettiin Oulussa jo kesän toinen niin kutsuttu ”mopomiitti”. Ensimmäinen ”miitti” toukukuun puolella oli osallistujamäärältään runsaslukuisempi kuin 6.6.2020 järjestetty, jossa sääennusteilla saattoi olla vaikutusta osallistujamäärään. Oulun poliisin liikenneyksikkö oli lauantaina valvomassa liikennettä usean partion voimin. Poliisilla oli käytössä autojen lisäksi useita moottoripyöriä, sekä ”mönkkäri”. Hyvästä valvontaresurssista huolimatta poliisilla riitti työnsarkaa tapahtumaan liittyvien lieveilmiöiden, kuten vaarallisen ajotavan, sekä ajoneuvojen virittämisen osalta.
Päivällä valvontaa keskitettiin Oulun pohjoisosiin ja myöhemmin ”miitin” tiimellyksessä rintamalinjaa siirrettiin Ruskon, Limingantullin, Oulunsalon ja Kaakkurin alueelle. Toimenpiteinä mainittakoon, että mm. useita kuljettajia määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon joko viritysten, ajonopeuden tai ajotavan perusteella.
Lopuksi, yhteisesti ja erikseen ei voi olla liikaa korostamatta vanhempien velvollisuutta olla kiinnostuneita lastensa menemisistä ja tulemisista, sekä välineistä joita yleisessä liikenteessä käytetään.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory