Mainos:Epäilty törkeä rattijuopumus Liperissä

NordenBladet — Liperissä Kaarreniementien ja Kuismantien risteyksessä henkilöauto suistui ulos tieltä ja osui puuhun lauantaina noin kello 16. Hätäkeskukseen tehdyn ilmoituksen perusteella poliisi tapasi paikalta tuntomerkkeihin sopivat 2 liperiläistä miestä. Toinen heistä puhalsi 1,45 o/oo ja toinen 2,64 o/oo. Poliisi selvittää miesten osallisuutta ulosajoon rikosnimikkeellä törkeä rattijuopumus.
Liperiläinen n. parikymppinen mies ajoi henkilöautolla Joensuussa moottoritiellä Prisman kohdalla 148 km/h lauantaina noin kello 23. Tapahtumapaikalla on 80 km/h nopeusrajoitus. Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Sunnuntaina noin kello 01 aikaan Ilomantsintiellä, n. 4 km ennen Joensuuta vasemmalta oli tullut hirvi yllättäen tielle ja törmännyt henkilöautoon. Törmäyksen jälkeen hirvi oli poistunut vasemmalle sinne mistä oli tullutkin. Autoa kuljettaja ja matkustaja, joensuulaiset hieman alle 20 -vuotiaat miehet eivät loukkaantuneet, suurriistavirka-apu selvittää loukkaantuiko hirvi.
Outokumpulaisen noin 20 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen mm. törkeään rattijuopumukseen ja liikenneturvallisuuden vaarantamiseen Outokummussa sunnuntaina noin kello 5. Mies oli törmännyt moottoripyörällä henkilöautoon Alavinkadun ja Yrjönkadun risteyksessä, hän puhalsi 2.5 o/oo. Moottoripyörän kyydissä oli yksi matkustaja, kumpikaan heistä ei käyttänyt kypärää. Ensihoito vei molemmat tarkastettavaksi keskussairaalaan.
Paikkakuntalaisen, alle 50 -vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja törkeään rattijuopumukseen Tohmajärvellä noin kello 23.
Poliisipartio näytti henkilöautolle pysähtymismerkkiä Tohmajärvellä Kauppakadulla. Auto ei pysähtynyt vaan lähti ajamaan karkuun ensin Sinistä tietä ja sitten Tehdastietä kohden asemaa. Tehdastiellä poliisiauton vauhti oli ollut enimmillään 180 km/h tunnissa mutta välimatka pakenevaan oli vain kasvanut. Poliisi kadotti näköyhteyden pakenijaan Saariontiellä.
Poliisi löysi auton myöhemmin tukkipinon taakse piiloon ajettuna Tohmajärveltä eräältä hiekkakuopalta. Kuljettajan paikalla nukkui auton omistaja, hän puhalsi 0,61 mg/l joka vastaa noin 1,38 o/oo.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory