Mainos:Puhtailla sukilla ulos kaupasta Vantaalla

NordenBladet ‚ÄĒ Vantaan alue
Näpistelijä vaihtoi kaupassa puhtaat sukat jalkaansa
Vantaa, Ojalehdonkuja, 5.6.2020 klo 14.30
Kolmekymppinen mies otti kaupasta uudet sukat ja laittoi ne saman tien jalkaansa. Tämän jälkeen mies yritti kävellä kaupasta ulos puhtaissa sukissa. Anastetun omaisuuden arvo oli alle neljä euroa. Asianomistaja ei suostunut asiassa sakkomenettelyyn, joten tekijä kuulusteltiin näpistyksestä epäiltynä ja asia siirrettiin esitutkintaan.
Päihtynyt näpistelijä kahakoi vartijoiden kanssa
Vantaa, Iskoskuja, 5.6.2020 klo 17.35
Parikymppinen mies otti kauppakeskuksen myymälästä kolme kelloa, laittoi ne taskuunsa ja poistui myymälästä maksamatta tuotteita. Kauppakeskuksen vartijat ottivat hänet kiinni myymälän ulkopuolelta. Sekavasti käyttäytynyt ja silminnähden päihtynyt mies vastusti kiinniottoa fyysisesti niin, että vartijat joutuivat laittamaan hänet käsirautoihin.
Turvallisuustarkastuksessa miehen repusta löytyi kirves, jonka mukana ololle ei löytynyt mitään hyväksyttävää selitystä, ja kannabikseksi epäiltyä ainetta. Miestä epäillään huumausainerikoksesta, näpistyksestä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta ja järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta.
Nuoret seurasivat pyörävarasta ja hälyttivät paikalle poliisin
Vantaa, Lehtikummuntie 5.6. klo 19.35
Poliisi sai tehtäväksi mennä Lehtikummuntielle, jossa ilmoittaja kertoi seuraavansa pyörävarasta. Kun partio pääsi kohteeseen, siellä oli paikalla joukko teini-ikäisiä nuoria, jotka kertoivat nähneensä, miten eräs mies oli tutkinut Ollaksenkujalla talojen pihoja. Mies oli ottanut erään talon pihasta polkupyörän ja lähtenyt taluttamaan sitä.
Ollaksenkujalla tapahtuman nähnyt nuori oli sanonut miehelle, että soittaa hätänumeroon. Paikalle oli tullut myös muita nuoria, jotka olivat lähteneet seuraamaan pyörällä paennutta miestä. Pakomatkan aikana mies oli yrittänyt heittää seuraajia jukurttipurkilla. Mies onnistui livahtamaan karkuun, mutta partio löysi hetken päästä todistajien kuvausta vastaavan henkilön lähitienoolta.
Pyörä, jolla mies oli ajanut karkuun, palautettiin omistajalleen. Pyörävarkaalla oli mukanaan myös toinen pyörä, jota epäillään varastetuksi. Tapahtumapaikalla ei selvinnyt tämän pyörän omistajaa ja pyörä otettiin poliisin haltuun.
Pyörävarkaaksi epäilty mies kiisti syyllistyneensä rikokseen. Asiaa tutkitaan varkautena.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory