Mainos:Päivätiedote Etelä-Pohjanmaa 4-6.6. 2020

NordenBladet —

06.06.2020 klo 15.52Pohjanmaa
Torstaina aamuyöstä kolmen aikaan poliisi mittasi 18-vuotiaalle kuljettajalle Seinäjoen Joupissa 50 km/h rajoitusalueella 107 km/h nopeuden. Ajokortti lähtee pois kesäksi ja myöhemmin käräjiltä tulee maksettavaksi sakko, on seurauksena tuollaisesta ajamisesta.
Torstaina illalla kahdeksan jälkeen Seinäjoen keskustassa keski-ikäiset mies ja nainen menivät kerrostaloasuntoon, jossa kyläilemään tulleet vieraat alkoivat välittömästi pahoinpidellä talon hiukan vanhempaa asukasta. Poliisi meni keskeyttämään tapahtuman ja vierailulle tulleet toimitettiin Seinäjoen poliisivankilaan. Asukas vietiin sairaalaan tarkastuttamaan vammansa. Teon taustalla oli aiempi osallisten välinen rikosjuttu. Tekotavan nojalla asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä oheisrikoksineen.
Lauantaina aamuyöstä poliisipartio otti kiinni kaksi kertaa Teuvalla humalassa mopoilleen keski-ikäisen miehen. Ensimmäisen rattijuopumuksen jälkeen mies toimitettiin kotiinsa mutta mies ei viihtynyt kotona vaan lähti uudelleen ajamaan mopollaan. Sama poliisipartio havaitsi miehen liikkeellä vajaan tunnin kuluttua edellisestä tapahtumasta ja tällä kertaa matka päättyi Seinäjoelle putkaan. Molemmissa tapauksissa on syytä epäillä törkeää rattijuopumusta.
Teuvalla oli perjantain ja lauantain välisenä yönä kokoontunut nuoria mökille ja siellä syntyi paikalle tulleiden ulkopuolisten kanssa riitaa, joka johti tönimiseen. Paikalta poistunutta autokuntaa lähti seuraamaan useita autoseurueita ja pakoon ajanut vierailija ajautui ulos tieltä. Ulosajopaikalla syntyi vielä tappelu, jonka johdosta yksi nuori henkilö toimitettiin Vaasaan sairaalaan vammoja tarkistuttamaan. Poliisi otti kiinni yhden miehen paikalta ja alustavasti asiaa tutkitaan törkeänä pahoinpitelynä.
Lauantaina puoli kolmen aikaan aamuyöstä poliisipartiota vastaan ajoi Seinäjoen keskustassa Ruukintiellä kaksi kilpaa ajanutta henkilöautoa, joiden nopeudeksi poliisi mittasi n 115 km/h nopeusrajoituksen ollessa 50 km/h. Poliisi tavoitti välittömästi ajoneuvot ja niiden parikymppiset paikkakuntalaiset mieskuljettajat menettivät ajokorttinsa muutamaksi kuukaudeksi ja asian loppukäsittely tapahtuu tuomioistuimessa, jossa seurauksena on vähintään sakkorangaistus. Molemmissa autoissa oli mukana myös matkustajia. Tällaiset tapaukset ovat omiaan aiheuttamaan erittäin vakavia liikenneonnettomuuksia paitsi ylinopeutta ajaville itselleen mutta myös sivullisille.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory